Vepřová játra po uhersku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 219 kJ / 1 486 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,10 g |
Tuky | 98,23 g |
Vláknina | 9,98 g |
Cholesterol | 1,61 g |
Sodík | 2,18 g |
Sůl | 5,70 g |
Sacharidy | 42,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 10. 2017 13:48
Dnes byly k obědu a moc jsme si pochutnali. Díky za recept. Ráda bych přidala fotku,ale bohužel to nejde.
23. 2. 2014 01:35
hosta: Já je také solím.Kuřecí, krůtí, tam je to fuk ty se rozpadaji po minutě a u vepřových se mi to ještě též nestalo. Nic mene kdo se bojí stačí jen lehounce orestovat aby se jatra zatahla a muzou solit. Ovšem u jater hovezich netusim.Sama je nejim, jsou tuha sama o sobe.
22. 2. 2014 23:29
Většina lidí žije ve vleku letité pověry, že játra se nesmí solit syrová před úpravou. Není to pravda, játra ztvrdnou maximálně dlouhou tepelnou úpravou. Solím je celý život, nakládám do slaných marinád, vůbec to nevadí.
22. 2. 2014 19:39
Líbí
22. 2. 2014 19:09
Omlouvám se, já to tam přehodila, ale každopádně stačí "oprasknou" a pak už jde v pohodě osolit.
22. 2. 2014 19:05
No, játra se by se solit opravdu před úpravou nikdy neměla, ale vypadají moc dobře tak asi byly dobroučké
22. 2. 2014 18:59
Tak nevím zda mají být ta játra jako kámen. Pokud se osolí před tepelnou úpravou, tak ztvrdnou. Jinak to může být ňamka.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 29 minutami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 6 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Právě bylo uvařeno:
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 47 minutami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 2 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 2 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 2 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 3 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 3 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 4 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 4 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: vepřová játra kuřeci jatra po uhersku vepřová játra jako minutka kdy solit játra vepřová játra recepty vepřová játra recept vepřová játra s rýží krůtí játra po uhersku vepřová játra videorecept recept na vepřové játra vepřové játra kruti po uhersku kdy solit játra recept játra veprova solit játra recept solit játra recepty z vepřových jater muzou se solit jatra kuřecí nudličky po uhersku játra ztvrdnou
Suroviny: játra vepřová, slanina anglická, cibule, mrkev, petržel, celer, paprika sušená sladká, koření nové koření, rajče, pórek, paprika čerstvá červená, sádlo, cukr, rozmarýn, mouka hladká, vývar masový, sůl, pepř
Vepřová játra po uhersku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Drvq
7 názorů