Žampionový gratin s levandulí a rozmarýnem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 498 kJ / 597 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,34 g |
Tuky | 29,15 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 159 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 16,34 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 7. 2014 08:22
15. 7. 2014 00:51
14. 7. 2014 20:30
14. 7. 2014 16:28
Levanduli jsem měla ve velkém květináči na balkoně,ale naše kočičí mršky ji celkou okousaly a zbytek uhynul
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 4 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 7 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 9 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 12 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Moc dobré naložené kuřecí maso
Boxiska uvařila před 48 sekundami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
RabaRoman uvařila před 37 minutami
Sirup z květů černého bezu
Mishishe1 uvařila před 46 minutami
Vepřová plec na hořčici
harvel uvařil před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 4 hodinami
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 4 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 5 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
maja.pavlickova@centrum.cz uvařil před 7 hodinami
Závin z listového těsta se salámem a sýrem
Ivcatkoo uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Máslové brambory s pečeným česnekem: Chuťově výraznější příloha se báječně hodí k minutkám, ale i jako samostatné jídlo
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Další recepty
Tématické fráze: recepty s levandulí žampiony s rozmarynem a parmazanem rajcatovo-bramborovy gratin rajcatovo bramborovy gratin brambory s levandulí dobroty z levandule jak použít sušenou levanduli
Suroviny: žampióny, olej, máslo, šunka, sýr hermelín, levandule, rozmarýn, sůl, pepř bílý, parmazán
Žampionový gratin s levandulí a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zNA8
4 názory