Hovězí pečeně irských horalů
Suroviny
Porce: 5-6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 4 949 kJ / 1 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 229,19 g |
Tuky | 15,54 g |
Vláknina | 13,74 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 664 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 27,08 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 8. 2014 14:16
Dobry den, pani evosheek=Iva,este skôr ako som otvorila toprecepty, chcela som urobit nieco podobné, recept som mala z kucharskej knihy po maminke,mala som aj nádherné hovädzie zadné, údajne z mladého býčka,tvrdil pán mäsiar a všetky prísady až na šmpiňóny,v recepte neboli. Chcela som sa blysnút pred návštevou, ustavične robím kuracie mäaso, takže tento raz som chcela servírovať niečo originálne. Žiaľ, výsledok bol katastrofálny. Mäso som piekla nie 8 ale asi 18 hodín a stále bolo tvrdé ako môj život. Podlievala aj polievala som ho. Kde som urobila chybu?
(Uštipačná poznámka, myslíte si, že Írski horali, keď museli celý deň makať, mali čas piecť nejaké mmäso 8 hodín?)
Podľa rád tunajších dedinských babiek som na pod... aj polievanie pridala aj sódu bikarbónu a stále nič, mäso by asi pohrýzol iba pračlovek. Ešte stále je v pekáči a ja neviem, čo s ním. Psíkovi sa ho bojím dať=vylámal by si zuby. Ešte mi napadá, dám ho vysušiť a zavesím na stenu ako dekoráciu.
Verím, že máte aj iné riešenie a ďakujem zaň maria/cecilka
(Uštipačná poznámka, myslíte si, že Írski horali, keď museli celý deň makať, mali čas piecť nejaké mmäso 8 hodín?)
Podľa rád tunajších dedinských babiek som na pod... aj polievanie pridala aj sódu bikarbónu a stále nič, mäso by asi pohrýzol iba pračlovek. Ešte stále je v pekáči a ja neviem, čo s ním. Psíkovi sa ho bojím dať=vylámal by si zuby. Ešte mi napadá, dám ho vysušiť a zavesím na stenu ako dekoráciu.
Verím, že máte aj iné riešenie a ďakujem zaň maria/cecilka
24. 8. 2014 18:45
Pěkná pečínka+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 18 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Mořské vlnky
Leennkkaa uvařila před 1 hodinou
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 3 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 5 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 8 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 8 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 8 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 8 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 9 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 9 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: irské hovězí maso na pečení irské hovězí maso irské hovězí maso recepty irská hovězí kližka recept irská hovězí plec pomalu pečené irské hovězí irská hovězí plec recept irske maso na pečení irský steak hovězí pečeně hovězí pečeně recept irský hovězí steak recept pecene irské hovězí maso irský steak recept irská hovězí kližka recepty irsky stejk irský hovězí steak pecene hovezi irské hovězí maso na pečení recepty irské hovězí maso na pečení recept
Suroviny: hovězí zadní, česnek, cibule, mrkev, vývar hovězí, žampióny, česnek, sůl, pepř mletý, koření steakové
Hovězí pečeně irských horalů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNWB
2 názory