Bochánky maritozzi podle starých Římanů - historické recepty
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 24 478 kJ / 5 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,77 g |
Tuky | 293,40 g |
Vláknina | 27,44 g |
Cholesterol | 926 mg |
Sodík | 330 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 693,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept realizoval tým www.hobbymnie.tvpodle návodu Jany Válkové z Brna, která pobývala řadu let v Itálii.
Podrobný fotonávod jak na to krok za krokem najdete na stránkách
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 11. 2014 18:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 2 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 21 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Právě bylo uvařeno:
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
zacekz uvařil před 1 minutou
Kaše z ovesných vloček
Klara17 uvařila před 1 minutou
Segedínský guláš
Eva z HK uvařila před 8 minutami
Domácí chleba z trouby
Martin432 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
kraloja uvařila před 1 hodinou
Hrníčkové vafle
Possy uvařila před 1 hodinou
Hermelínový salát se šunkou
kamila29 uvařila před 2 hodinami
Mořské vlnky
Leennkkaa uvařila před 4 hodinami
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 6 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bochanky že sekané perníkové těsto středověk nejlepší bochánek kroužek na cukerný rozvar historycký mazanec jak zabalit velikonoční bochanek recept stredovek starodavne recepty recepty ze středověku jídlo ve středověku recepty šlehačkové bochánky recept na zmrzlé kroužky co jsou spařené ořechy
Suroviny: mouka hladká, droždí, cukr krupice, voda, sůl, žloutek, olej, rozinky, ořechy vlašské, kůra citronová kandovaná, citron, bílek, cukr krupice, voda, smetana ke šlehání, cukr moučkový
Bochánky maritozzi podle starých Římanů - historické recepty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/67L9
1 názor