Roládky z pangase s uzenou rybou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 472 kJ / 1 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 167,48 g |
Tuky | 67,67 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 474 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zmražené rybí filety je nejlepší nechat rozmrazit na kuchyňské mřížce, pod kterou umístíme tác nebo velký talíř. Maso potom není rozmáčené.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 9. 2010 12:06
proklikala jsem se podobnými pangas-rolkami až k tomuto zapomenutému pokladu, tahle kombinace vypadá taky moc dobře
22. 3. 2009 08:46
rybka vypadá opravdu dobře a hlavně oceňuji originalitu a jednoduchost
22. 3. 2009 02:34
Hani, díky...
Doufám, že každý, kdo vyzkouší, bude spokojený a pochutná si.
Doufám, že každý, kdo vyzkouší, bude spokojený a pochutná si.
22. 3. 2009 00:04
a fotky taky, to je jak když listuju v kuchařce ....
22. 3. 2009 00:01
Eli, ty máš vždycky tak suprový recepty... zasloužíš si bodík
21. 3. 2009 21:42
Elizo, to se vůbec neomlouvej - kdo pozdě chodí, sám sobě škodí ! Je fakt, že chutě máme asi hodně podobné
21. 3. 2009 21:12
Děvčata, děkuji za body i pochvalu... Maris, omlouvám se... Zdá se, že máme podobné chutě a podobné kuchařské nápady (když už nejsme ty "domluvené kamarádky" - jak tu někdo psal ).
P.S. Pangas je výborný, ale na "přírodní způsob" se nám už trochu přejedl. Takže vymýšlím variace . Mám jich v zásobě poměrně dost, ale když chci přidávat recepty s fotkami, musím počkat, až na ně reálně dojde...
P.S. Pangas je výborný, ale na "přírodní způsob" se nám už trochu přejedl. Takže vymýšlím variace . Mám jich v zásobě poměrně dost, ale když chci přidávat recepty s fotkami, musím počkat, až na ně reálně dojde...
21. 3. 2009 13:37
Jani, pangas je ryba z Vietnamu, není z moře, , proto asi není "rybová", ale je pohodlná na vaření, bez kostí atd. Já ji používám na vaření pro mamku, ale rolky nedělám, jen tak zprudka opeču a přidám zeleninu, ale recept je moc krásný a inspirující Plusík jde také
21. 3. 2009 13:21
Eli a máš plusík, moc, moc efektní, hned bych si dala. Někdo říká, že pangas nemá chuť ryby, nicméně, mi strašně moc chutná a dobře se s ním pracuje
21. 3. 2009 13:20
No, to já se taky musím každý den smát, když zjistím, že jsem chtěla vařit něco bez fota a ejhle! fotka přibyla!
21. 3. 2009 13:19
Samozřejmě je to bodík !
21. 3. 2009 13:18
Elizo, moc pěkné ! Musím se smát, protože jsi mi " sebrala" recept, já se na roládky chystám už pěkně dlouho, taky z pangase a taky s uzenou rybou. Zkrátka jsi byla rychlejší
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 2 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 5 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 8 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 4 minutami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 1 hodinou
Vepřový guláš
zutro uvařila před 1 hodinou
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 1 hodinou
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 1 hodinou
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 2 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 2 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co se dá připravit z plátu piškotového těsta, upečeného na plechu? Řezy, zákusky, malé dortíky a rolády
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Další recepty
Tématické fráze: recepty z pangase recept na pangase recepty na pangase uzení ryb recepty na rybu recepty na uzení ryb recept na matesy z ryb recepty s pangase uzení ryb recepty pangas recepty recepty z ryb pangas recept na rybu pangase konzervace uzenych ryb recepty s rybami uzení ryb recept uzené matesy jak uvařit rybu recept z pangase zaváření uzených ryb
Suroviny: pangasius, cibule, ryba uzená, sůl, citron, máslo, petrželka
Roládky z pangase s uzenou rybou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lg9v
12 názorů