Libečkové "maggi" - polévkové ochucovadlo II.
Různá ochucovadla jsou nedílnou součástí každé kuchyně. Libeček je jednou z oblíbených a často používaných bylin. V kombinaci s dalšími zelenými listy připravíte chutné a zdravé ochucovadlo nejen do polévky.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z Dadalovy kuchařky.
Moje recepty a fotopostup najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 4. 2024 17:10
Mám ještě od loňska a nezhořkl
14. 5. 2021 08:33
1974andrea: Já taky vyzkouším a zkusím dát olej před solí. Olej trochu uzavře porušené buňkové struktury sekáním a omezí působení kyslíku, možná to nezhořkne tak rychle.
13. 5. 2021 22:29
janatka: Ivet, tohle ti určitě nezhořkne. Hořké jsem měla to od Jany R. a to se vařilo.
13. 5. 2021 20:06
Tak já mám hotovo a jsem zvědavá jestli to zhořkne. Když jsem ochutnala, zdálo se to v pohodě.
13. 5. 2021 10:14
Určitě vyzkouším, letos je krásný a dokud je mladý bude to lepší. Měla jsem podobný problém s hořknutím u jiného receptu.
28. 7. 2017 22:50
Přečetla jsem si reakce a rady na libečkové maggi i polévkové koření, rozhodla jsem se využít pro začátek jenom libeček. Nakrájela jsem ho a povařila 15 min. Pak rozmixovala, vše v pohodě. Poté jsem dala 2 čajové lžičky soli a zklamání, už byl hořký...takže je mi to záhadou, že by to byla reakce se solí??? nechápu souvislost...
18. 6. 2017 14:26
Já zase používám libeček jen tu nat do polévek,do brambor když vařím i do guláše a je to moc dobré.
19. 5. 2015 11:19
Jana Remkova: to je prima, že ti to nezhořklo
19. 5. 2015 11:15
spagetka: A Ladi, 1 skleničku už mám vypotřebovanou!!! A super to bylo
19. 5. 2015 11:14
Holky, já jsem dala čerstvou a hodně mladou majoránku, možná ještě neměla ani tu chuť, co by měla být. Hořké jsem to fakt neměla, ale příště, podle toho, co slyším, ji raději asi nedám! . No, tohle je taky super, Andreo
19. 5. 2015 11:03
No holky, po těch vašich experimentech zůstanu u nasekaného do mrazáku
19. 5. 2015 08:13
1974andrea: já nevím, fakt jsem to neměřila, ale 15 minut? Hele, až budu dělat, tak si lépe všimnu času.
19. 5. 2015 08:02
spagetka:Za tak krátkou dobu by ti to nemohlo pustit tolik chuti, to je jako bys dala libeček na závěr do polévky
19. 5. 2015 07:51
1974andrea: Já ještě doplňovala, tys mi tam skočila . Já si nevšimla té doby vaření u J.R., ta doba 15 minut mi přijde ale fakt dlouhá. Já vlastně jen spařuju, nevařím doslova, tak mezi 3-5 minutami? asi tak nějak...
19. 5. 2015 07:50
spagetka:Jana už to ochutnala, psala jsem jí to
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 9 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Banana split
Přidáno před 23 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Právě bylo uvařeno:
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Moanka uvařila před 1 hodinou
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 6 hodinami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 7 hodinami
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 7 hodinami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 10 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 10 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 12 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 13 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 14 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: maggi libecek domácí magi domácí maggi libeček magi recept konzervace libečku pasta z libečku libeček recepty využití libecku recept na domácí maggi polévkové koření z libečku libeček domácí magi libeček konzervace domácí maggi recept magi libeček recept maggi catni z libecku libeček maggi libeček magi recept na magi libeckova pasta
Suroviny: libeček, libeček, kopřivy, celer, sůl, olej slunečnicový
Libečkové "maggi" - polévkové ochucovadlo II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V9P1
23 názorů