Lehká frittata
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 115 kJ / 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,86 g |
Tuky | 29,55 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 797 mg |
Sodík | 399 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 20,87 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 6. 2015 12:27
To bude vážně dobrota! Už mám uloženo. Jednoduché a docela i dietní lehké jídlo. +
30. 5. 2015 12:32
hosta: No jistě, vždyť já chválím a taky jsem ti dal bod.
Můj komentář byl jak se sluší jen doplnění receptu a ne celý nový recept.
No a vidíš, děláte doma selskou omeletu a netušíte, že je to francouzská kuchyně
Můj komentář byl jak se sluší jen doplnění receptu a ne celý nový recept.
No a vidíš, děláte doma selskou omeletu a netušíte, že je to francouzská kuchyně
30. 5. 2015 09:44
29. 5. 2015 21:35
Dík za nápad k dnešnímu obědu, místo Lučiny dávám zakysanou smetanu
29. 5. 2015 21:30
Pěkné+
29. 5. 2015 18:31
Drobek: - to taky občas přijde na řadu, říkáme tomu selská omeleta Tohle bylo ale cíleně jen takto podle receptu s lučinou a zeleninou
29. 5. 2015 17:30
Abych pravdu řek tak fritata patří mezi jídla které směle můžem nazvat "ukliď si v lednici".
To není nic špatného, chci říct, že se tam může dát vlastně téměř cokoli, jediná podmínka je, že tam patří našlehaná vejce. My fritatu moc rádi.
Jen ještě podotknu, že je dobré dát ji nakonec, když vejce ztuhnou vespod dát ji pod gril. Tak to aspoň dělá Jacques Pépin.
Bod je snad samozřejmý.
To není nic špatného, chci říct, že se tam může dát vlastně téměř cokoli, jediná podmínka je, že tam patří našlehaná vejce. My fritatu moc rádi.
Jen ještě podotknu, že je dobré dát ji nakonec, když vejce ztuhnou vespod dát ji pod gril. Tak to aspoň dělá Jacques Pépin.
Bod je snad samozřejmý.
29. 5. 2015 13:42
Mnam, tohle je mi moooc sympaticky. Delala jsem neco podobneho, ale jen z bilku. Bodik
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 3 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 16 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 28 minutami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 41 minutami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 4 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 5 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 7 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 7 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 8 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 10 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zeleninová fritáta fritata frittáta fritata recept brokolicová fritata recept fritata apetitt frittáta recept frittata z pomazánka z lučiny jak se děla frittata frittáta recepty dietní frittata fritáta s houbami recept cuketová fritata selská bramborová frittáta frittáta s lučinou tuňákova frittáta lehke jidlo omeleta fritáta recept dietni fritata
Suroviny: pórek, paprika čerstvá červená, máslo, sůl, pepř mletý, vejce, jogurt, šunka
Lehká frittata
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPyz
8 názorů