Garnely s mátovým pestem na plátcích lehce pikantní pečené mrkve
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 395 kJ / 94 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,93 g |
Tuky | 6,85 g |
Vláknina | 2,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 5,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 10 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 13 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 15 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 5 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 8 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 8 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 9 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 9 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 9 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 10 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 10 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Mýty o sacharidech a hubnutí: Opravdu je nesmíte k večeři? Omyl, jen je třeba zvolit ty správné a správně je zkombinovat
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Další recepty
Tématické fráze: jak připravit garnely jak připravit garnely restované
Suroviny: garnela, olej olivový extra virgin, máta, semínka slunečnicová, citron, sůl, chilli, mrkev
Garnely s mátovým pestem na plátcích lehce pikantní pečené mrkve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XR3V
0 názorů