Tatarské maso
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 5 459 kJ / 1 305 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,66 g |
Tuky | 72,45 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 318 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 29,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Doba přípravy je do značné míry závislá na kvalitě masa – počítejte, že než maso změkne, bude to trvat asi hodinu a půl. Je to však doba, kdy můžete klidně dělat něco jiného a jen občas kontrolovat, zda se všechna tekutina neodpařila. Pokud ano, tak mírně podlévat teplou vodou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 12. 2015 13:17
Lplosinar:
omlouvám se, už jsem doplnila
omlouvám se, už jsem doplnila
9. 12. 2015 12:55
Jenom pro zajímavost kdy se použije česnek?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 11 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 16 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 3 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 5 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 5 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 5 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 6 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 7 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 8 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
Další recepty
Tématické fráze: recepty z tatarky maso tatarské menu tatarske maso recepty tatarské maso s bramborem tatarák z vepřového masa recept recept tatarske maso tatarák z vepřového masa tatarské maso tatarák z masa recept
Suroviny: kýta vepřová, cibule, česnek, hořčice, kečup sladký, sůl, pepř mletý, olej, kapie červená, okurky sterilované, omáčka worcesterová, majolka, křen strouhaný, pažitka
Tatarské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/72BQ
2 názory