Vepřové na pórku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 048 kJ / 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,32 g |
Tuky | 12,94 g |
Vláknina | 4,03 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 214 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 7,31 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 2. 2016 21:33
maiva: když se dívám na ostatní fotky špagetky, tak mi taky nepříjde, jako Petře, že by bylo nějak "jiné", než její ostatní fota.
3. 2. 2016 17:23
maiva: Mě by zajímalo co myslíte tím, že je tohle jídlo o level jinde. Koukala jsem na ostatní recepty a nepřijde mi.
3. 2. 2016 17:22
mňam
3. 2. 2016 16:41
Maso na pórku je moc dobré A čím méně se ochucuje, tím víc dostanou šanci vyniknout základní ingredience. Hezky naservírováno, nepohrdla bych
3. 2. 2016 15:50
Angel 666:Angel, máš jistě pravdu, ale rukopis autora za ty leta je snad poznatTohle jídlo je o nějaký level jinde.
Jinak recept je jistě dobrý
Jinak recept je jistě dobrý
3. 2. 2016 15:13
Někdy je jídlo prostě fotogenické a někdy, i když na chuť výborné, tak na talíři nevypadá vábně .
Tenhle recept je pěkný a i evidentně fotogenický
Tenhle recept je pěkný a i evidentně fotogenický
3. 2. 2016 14:49
Také dělám na pórku, ale spíš kuřecí na kousky. Přidávám sojovku... bez té to není ono... Co je to za hloupou diskuzi, někdy se fotka povede líp, někdy hůř, někdy to jídlo vypadá nádherně, někdy je chuť lepší než vzhled - pomazánka z mlíčí prostě na pohled moc hezky nevypadá, ale na talíři je to vyfocené hezky (tu fotku po smíchání v misce bych už nedávala, kdyžtak bych pomazánku přendala do čisté misky). Tak co řešíte.
3. 2. 2016 14:45
spagetka: Nerozumíme si. Když srovnám úhledně upravený tento talíř a ten například dnešní s pomazánkou, vidím velký rozdíl. Proto mě napadlo se zeptat. Nejde o ostrost fotky nebo tak, ale o prezentaci a ochucení jídla. Je to samozřejmě Vaše věc
3. 2. 2016 14:41
spagetka: neurazilo, rozesmálo
A jinak mám tady stejný názor jako čokoládka, ale to už jsem ti přeci psala včera.
A jinak mám tady stejný názor jako čokoládka, ale to už jsem ti přeci psala včera.
3. 2. 2016 14:38
Ja jsem se ted schvalne divala a ten bily talir ma spagetka u x receptu, casto i u receptu, kde ma fotopostup pripravy, pomaly hrnec atd.Asi by me take tahle diskuze mrzela.
Recept si zaslouzi bod-nepreplacana dobrota, navic moc pekne a vkusne naservirovana.Tohle se opravdu hodne povedlo.
Recept si zaslouzi bod-nepreplacana dobrota, navic moc pekne a vkusne naservirovana.Tohle se opravdu hodne povedlo.
3. 2. 2016 14:37
cathleen: já chápu, ale do prčic práce, promiň, co s tím mám dělat? Vařím a fotím sama, nikdo to za mě nedělá. Tečka. nechci rozviřovat zas bbé diskuze, ale bránit se teda budu. Řekneš mi, o co tu jde? Řada lidí se ve focení zlepšila, to je snad normální ne? A nezlob se, tebe by toto podezření neurazilo? Mne by nenapadlo ti napsat, hele, ta fotka je moc pěkná, ta není tvoje.... Fakt ne. na to si tě totiž dost vážím a věřím ti, já ano. nemám ve zvyku podvádět. Hezký den.
3. 2. 2016 14:33
spagetka: kruciš, kdo tu mluví (píše) o chybě?
Říkám, že je tahle prezentace jiná než tvoje dnešní mlíčí. Tečka.
Říkám, že je tahle prezentace jiná než tvoje dnešní mlíčí. Tečka.
3. 2. 2016 14:31
nomada:chááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá a jak mám dokázat vážená dámo, či muži, že jsem vařila já? Pozvat vás na kafe? Klidně.
3. 2. 2016 14:29
cathleen: A nemůže to být tím, že mám od vánoc nový foťák, protože mi starý dosloužil, tenhle umí líp a nechceš třeba uznat, že i já se mohu lecčemu přiučit i třeba tu? To je fakt chyba????
3. 2. 2016 14:27
spagetka: nesměj se, mě napadlo totéž Talíř vidět netřebuji - vždyť i kdyby vařila dcera nebo sousedka, je to fuk - recept je to pořád pěkný.
Jen to prostě není tvůj rukopis
Jen to prostě není tvůj rukopis
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 5 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 5 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 8 minutami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 13 minutami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 26 minutami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 56 minutami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 1 hodinou
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 2 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 3 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 3 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 6 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: vepřové na porku vepřové maso na porku pórek recepty vepřové maso na pórku recept vepřové maso na na porku vepřové v porku recepty z pórku veprové kostky na pórku veprove porek vepřový na pórku vepřové maso v porku veprove s porkem vepřové na porku recept vepřové maso s pórkem porek recept veprova na porku recepty na pórek recept na porek vepřové naporku recept vepřové na pórku
Suroviny: maso vepřové, pórek, cibule červená, česnek, kmín celý, pepř, tymián, sůl, vývar, olej
Vepřové na pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Qnj
43 názorů