Přírodní vepřové na hříbkové směsi v pomalém hrnci
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 523 kJ / 1 081 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 167,62 g |
Tuky | 36,75 g |
Vláknina | 18,18 g |
Cholesterol | 525 mg |
Sodík | 761 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 10,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo má rád "hustější" šťávu, může v troše vody rozmíchat 1 zarovnanou lžíci hladké mouky, po 3,5 hodinách přidat do hrnce a nechat pomalit ještě 30 minut.
Do podobných přidávám pomalení od Colomba65 :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 12. 2022 18:18
6. 12. 2022 13:30
25. 5. 2017 12:16
24. 5. 2017 23:37
21. 2. 2016 19:26
Pomaláč(jak říká Simuš-frajera)mám od Topreceptů,tak se musím snažit
20. 2. 2016 09:28
Drahuško, tak už taky pomalíš??
20. 2. 2016 08:09
19. 2. 2016 22:00
19. 2. 2016 21:53
19. 2. 2016 21:24
Vidím, že jsi s ním velká kamarádka a umíš s ním moc dobře spolupracovat
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 36 minutami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 7 minutami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 22 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 15 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Další recepty
Tématické fráze: vepřové maso v pomalém hrnci veprove na houbach v pomalem hrnci pomalý hrnec recepty vepřové v pomalém hrnci hribkova omáčka s vepřovým masem recepty v pomalém hrnci veprove platky v pomalem hrnci recepty na pomalý hrnec vepřove plecko s houbami pomalém v pomalém hrnci vepřová plec na houbách v pomalém hrnci vepřové na hribkove omacce vepřové maso s hříbková omáčka vepřové plecko na houbách v pomalém hrnci mraženého maso v pomalém v pomalém hrnci pomalý hrnec mražené vepřové maso přírodní na zelenině v pomalém v pomalém hrnci vepřová maso v pomalém hrnci recept pomalý hrnec veprove maso na houbach v pomalem hrnci vepřové na houbách pomaly hrnec
Suroviny: plec vepřová, houba hřib, hříbky sušené, voda, máslo, bujón zeleninový, kmín drcený, sůl
Přírodní vepřové na hříbkové směsi v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JxyK
10 názorů