Dobrá cizrnová polévka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 003 kJ / 1 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,14 g |
Tuky | 30,85 g |
Vláknina | 180,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 114 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 155,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Takhle jsem dnes dělala cizrnu poprvé v životě a vůbec mě nezklamala. Improvizační polévka byla rozhodně lepší, než hrachová!
Šla by k tomu docela nějaká počesnekovaná bagetka, nebo osmažená houska. Dobrou chuť!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 9. 2010 11:38
23. 6. 2010 16:05
23. 6. 2010 16:00
13. 11. 2009 21:28
Jinak Vám musím říci, že děláte krásné moučníky.
11. 9. 2009 17:42
11. 9. 2009 17:14
11. 9. 2009 17:09
28. 4. 2009 09:12
28. 4. 2009 07:12
27. 4. 2009 18:11
27. 4. 2009 18:07
27. 4. 2009 17:58
27. 4. 2009 15:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 3 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 16 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 47 minutami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 4 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 5 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 7 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 7 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 9 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 11 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Oregano čili dobromysl známe z jihoevropské, mexické i české kuchyně. Voní podobně jako majoránka a stejně tak se používá
Další recepty
Tématické fráze: cizrnová polévka polěvka z cizrny cizrnová polévka recept polévka cizrnová recept polévka z cizrny cizrna polévka recepty polévka z cizrny cizrna recepty polévka recept cizrnová polévka recepty cizrnová polévka cizrna v receptech polevka cizrnová polévka - recept cizrna recept polévka polevka s cizrny polévka cizrna recepty cizrna polévka polévka z cizrna recepty polévky z cizrny polévka s cizrnou cizrna recepty polévky
Suroviny: cizrna, špenát, majoránka, tymián, rozmarýn, koření oregáno, petržel, libeček, bobkový list, cibule, pórek, česnek, olej olivový, jogurt bílý, pažitka, pepř, sůl
Dobrá cizrnová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7qp
13 názorů