Portobello plněné šunkou, Nivou a smetanou s restovanými vepřovými játry
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 954 kJ / 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,72 g |
Tuky | 36,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 157 mg |
Sodík | 2,45 g |
Sůl | 6,04 g |
Sacharidy | 2,76 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můj experiment :-)
Jako příloha by určitě byly vhodné i brambory, jakkoliv upravené ..
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 6. 2016 20:54
18. 6. 2016 19:35
18. 6. 2016 18:41
Portobello tímto způsobem dělám často !! - ale játra ( jakékoliv ) to opravdu nemohu !! bytˇ jsou restovaná .
18. 6. 2016 15:00
18. 6. 2016 14:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 21 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 22 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 5 minutami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 13 minutami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 51 minutami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 56 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 2 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 12 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 13 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 14 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 15 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Jak uvařit nejlepší krupicovou kaši. Jednoduchý postup, u kterého se vyplatí držet receptu
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Další recepty
Tématické fráze: zampiony niva smetana žampiony plněné nivou, smetanou, šunkou plněné portobello portobello recepty žampiony portobello s nivou žampiony portobello plněné kuřecí šunkou plněné portobello recepty zapečená portobella sunka plněna nivou a zakysanou portobello a kuřecí játra těstoviny s vepřovou směsí řízky z portobella těstoviny s vepřovými játry pečené portobello s nivou a rajčaty zapékané brambory se šunkou nivou portobello recept s játrou vepřové maso s nivou a smetanou brambor s veprovymy jatry
Suroviny: portobello, sýr niva, smetana 12%, šunka, petrželka zelená, olej, játra vepřová
Portobello plněné šunkou, Nivou a smetanou s restovanými vepřovými játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AlBO
5 názorů