Rychlokvašky
Rychlokvašky patří snad do každé české domácnosti. Vyzkoušejte tento recept s česnekem a křenem, bez zavařování a připravené tak snadno a během chvilky. Zůstanou křupavé a chutnají skvěle.
Suroviny pro 5 litrů
5 litrů
Nutriční hodnoty
Energie | 425 kJ / 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 0,14 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80,02 g |
Sůl | 200,00 g |
Sacharidy | 22,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám z kuchařky z roku 1990. Dělám je takto už dlouho, jen jsem si tam přidala ten česnek a křen.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 9. 2016 17:55
Aha, dáváme ještě bobkový list cca 3 kousky.
7. 9. 2016 17:47
Já dělám rychlokvašky dost podobně jako mika
7. 9. 2016 16:50
5. 9. 2016 21:12
5. 9. 2016 21:03
Ako sa sterilizujou rychlokvašky ?
Po kolika dnech ?
Není z toho bláto ?
30. 8. 2016 09:45
28. 8. 2016 15:16
25. 8. 2016 20:22
25. 8. 2016 18:20
25. 8. 2016 16:21
25. 8. 2016 16:18
24. 8. 2016 19:28
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 1 hodinou
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 15 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 2 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 3 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 6 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 6 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 7 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 9 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 9 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 10 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Okurky máme rádi pro jejich křupavost a dietetické vlastnosti. Kromě salátů a kvašáků jsou vhodné i na pleťovou masku
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Jak připravit nejlepší kvašáky. Ochutnejte výborné křupavé okurky jedinečné chuti podle rodinných receptů
Další recepty
Tématické fráze: okurky rychlokvašky okurky rychlokvašky recept jak udělat rychlokvašky nálev na rychlokvašky recept na okurky rychlokvasky rychlokvašky v sladkokyselém nálevu nálev na okurky rychlokvašky nejlepší recept na rychlokvašky domaci rychlokvasky nejlepší rychlokvašky rychlokvasky z deka recepty na okurky rychlokvašky recepty okurky rychlokvašky rychlokvašaky okurky rychlokvašky z deka rychlokvasky v sudu nakladane okurky rychlokvasky rychokvašky okurky rychlokvašky s octem sladkokyselé rychlokvašky
Suroviny: okurka čerstvá, pepř celý, koření nové koření, semínka hořčičná, křen, česnek, voda, ocet, sůl, kopr, list višňový
Rychlokvašky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PV5A
12 názorů