Moravský vrabec
Až ucítíte z trouby vůni Moravského vrabce, už se vám budou sbíhat sliny! Ať ho budete jíst jen s chlebem a okurkou, nebo si k němu uvaříte knedlík se zelím, v každém případě si pochutnáte!
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 030 kJ / 724 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,81 g |
Tuky | 21,98 g |
Vláknina | 14,55 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 671 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 24,85 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 1. 2024 16:40
Kesin: Když protlak, tak je dobré ho trošku orestovat přímo v základu, na tuku. Ztratí kyselost a dá pokrmu barvu. Ptatí třeba i u guláše.
19. 1. 2024 15:53
Ano, lžička protlaku nic nezkazí. Naopak maso je takové tmavší a pikantnější. Jedl jsem to v mnoha restauracích . Na mou otázku řekli že přidávají protlak nebo kečup.
8. 4. 2022 11:05
Olda: rajský protlak. A to jste viděl kde?
20. 12. 2020 23:59
"Naložením" získá maso skvělou chuť. Už mám přidáno v oblíbených receptech. Děkuji autorce za sdílení receptu!
7. 10. 2016 11:28
když moravský tak ještě 1 lžička rajský protlak
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 7 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 13 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 7 minutami
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 52 minutami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 1 hodinou
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 1 hodinou
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 3 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 3 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 3 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 4 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 5 hodinami
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Mýty o sacharidech a hubnutí: Opravdu je nesmíte k večeři? Omyl, jen je třeba zvolit ty správné a správně je zkombinovat
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: moravský vrabec se zelím moravský vrabec se zelím recept moravský brabec se zelím moravský vrabec se zelím recepty moravsky vrabec vepřové moravský vrabec se zelím vrabci se zelim moravsky vrabec recepty vrabec se zelim pečení vrabci se zelím peceny vrabec se zelím pečení vrabci moravsky vrabec recept moravský vrabec s červeným zelím moravští vrabci recepty moravský vrabec se zelím veprový vrabec se zelím moravsky brabec recept recept moravsky vrabec recept na moravský vrabec
Suroviny: plecko vepřové, bůček, sádlo, cibule, česnek, kmín celý, sůl, pepř mletý, mouka hladká, voda
Moravský vrabec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GVVy
6 názorů