Recept na segedinský guláš III.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 430 kJ / 1 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,28 g |
Tuky | 64,10 g |
Vláknina | 12,68 g |
Cholesterol | 292 mg |
Sodík | 3,79 g |
Sůl | 9,37 g |
Sacharidy | 25,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 4. 2019 09:10
12. 4. 2019 08:03
casino: Nedávám bobkový list ani kmín, jen sladkou a trochu pálivé papriky, ale "zoubek" česneku před konečným zapečením se smetanou (nezahušťuji) taky přidám.
11. 4. 2019 22:16
Nemyslím si že je to běžné, ale segedín z bůčku dělám s kůží běžně Teď mám 1,5 kg flák masa přes 1/2 plechu s kožuchem po celém povrchu
Buď nakrájím kostky masa i s kůží, nebo kůži vcelku oddělím ("záleží na rodince", jak píše Simona Skolakova: ) a dělám společně s masem - omáčce to jen prospěje
...a můj předchozí dotaz opravdu směřoval k tomu, zda to někdo na TOP dělá i s kůží - ono to zas až tak obvyklé není, že
***
(asi to není úplně od věci když zmíním, že přidávám zoubek česneku
11. 4. 2019 21:29
Jinak si myslím,kdo nemá rád kůži tak jí odkrájí a je mnoho lidí,kteří naopak to uvítají,takže záleží na rodince jak to doma mají.
11. 4. 2019 20:28
11. 4. 2019 19:46
11. 4. 2019 19:15
Nalezeno bylo toto: https://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?kategori...
No, kdo první v rcp najde zmíněnou kůži, dostane kytičku
3. 12. 2011 18:02
20. 11. 2009 17:42
3. 6. 2009 11:22
2. 6. 2009 20:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 2 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 3 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 14 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 7 minutami
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 1 hodinou
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 1 hodinou
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 2 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 3 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 3 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 12 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 12 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 16 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Nejlepší recepty na zeleninové polévky: Kořenová zelenina v nich nesmí chybět, především mrkev, celer a petržel
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Další recepty
Tématické fráze: segedinsky gulas recept příloha k segedínu segedinsky gulas se smetanou segedínský guláš segedinsky gula segedinsk recep segedínský guláš příloha segedínský guláš videorecept segedínský gul pravý segedínský guláš segedin guláš přílohy k segedínu recep na gulaš vepřovy segedínský guláš s kysanou smetanou recept segedinsky gulas segedínský guláš přílohy seg.gulas segedínský guláš recept hovězí segedinsky gulas.sk
Suroviny: plec vepřová, cibule, špek, tuk, paprika sušená sladká, bobkový list, zelí kysané, mouka hladká, smetana kysaná, voda, kmín celý, sůl
Recept na segedinský guláš III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r05w
11 názorů