Sladké rohlíčky s tangzhongem
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 11 531 kJ / 2 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,70 g |
Tuky | 74,49 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 302 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 451,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz
Tangzhong -> https://www.toprecepty.cz/recept/48442-tangzhong/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 10. 2022 15:09
Dnes jsem vyzkoušela rohlíčky na sladko.Opravdu jsou božské a nadýchané jen se ponich zaprášilo
Tangzhong doporučuji vyzkoušet každému kdo rád peče.
Tangzhong doporučuji vyzkoušet každému kdo rád peče.
7. 11. 2016 20:10
Moc pěkné
7. 11. 2016 09:43
hosta: recept na tangzhong tu mám už delší dobu a odkaz jsem dala do Poznámky. Už tehdy jsem slíbila, že přidám i nějaké pečivo s ním, a začala jsem s tím až včera
Jak píše magdalenka (díky za postřeh )....mně se ale zdá, že je nejlepší ve sladkém pečivu. Slané dělá trochu buchtovitější a to nechutná každému. U sladkého je naopak tato vlastnost žádaná.
Buchtovitější, tj. nadýchanější, měkčí, péřovitější...
Jak píše magdalenka (díky za postřeh )....mně se ale zdá, že je nejlepší ve sladkém pečivu. Slané dělá trochu buchtovitější a to nechutná každému. U sladkého je naopak tato vlastnost žádaná.
Buchtovitější, tj. nadýchanější, měkčí, péřovitější...
7. 11. 2016 09:12
Tang zhong som už vyskúšala, robila som s ním pagáče, predtým slané rohlíky. Teda nielen do sladkého pečiva. Je zaujímavé, že pečivo je dlhšie mäkké, vláčne aj na druhý deň. Použila som však iný pomer vody a múky (přiměřene - skoro od oka). Slabých 100 ml vody na 15 g múky. Celkovo som robila pagáče z 500g múky. Pagáče boli zase trochu INÉ.
Tang zhong by mal vyskúšať každý, kto rád pečie...
Tang zhong by mal vyskúšať každý, kto rád pečie...
7. 11. 2016 00:46
tak jsi mne na půl hodiny zaměstnala, když jsem si o tom tang zhongu všude možně četla. Takže tato metoda jde na jakékoliv kynuté - lépe sladké - těsto (předpokládám) - je to moc zajímavé
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 17 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno před 19 hodinami
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Bramborová polévka od babičky
Noe_tvori uvařila před 5 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
TerezaD uvařila před 6 hodinami
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 8 hodinami
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 8 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 8 hodinami
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 8 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč-šup-šup
PunkyLucik uvařila před 8 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Linea uvařil před 9 hodinami
Křupavé vepřové kolínko
kiwi40 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Mistrovství světa v hokeji i v jídle? Jen piva se prodalo za 50 milionů, padlo bezmála 40 tisíc porcí hranolek a 880 kg hořčice
Sladké špízy nejen ke Dni dětí: Na špejle můžete napíchnout vše, co mají děti rády
Další recepty
Tématické fráze: tangzhong tang zhong rohliky z jaké mouky se dělá tangzhong omládek lednice sladke rohlíčky nekynute s makem sladké rohlíčky bez kynutí
Suroviny: mouka hladká, voda, voda, sladěnka, mouka hladká, droždí, mouka hladká, cukr, máslo, sůl, vejce
Sladké rohlíčky s tangzhongem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9ZM
5 názorů