Polévka Minestrone, italská
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 379 kJ / 1 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,94 g |
Tuky | 39,35 g |
Vláknina | 34,77 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 2,65 g |
Sacharidy | 166,92 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 6. 2017 21:35
Varili sme opäť v škole a polievka chutila aj kolegom. Ďakujeme za recept a pridávame a fotky.
15. 1. 2017 18:51
Jitkas: Mám v Taliansku príbuzných, zvyčajne im ako darček nosím aj zeler - buľvový...v končinách, kde bývajú, ho dostať veľmi zriedka.
15. 1. 2017 16:53
Polevka je skvela jak v zime tak v lete. Meni se jen slozeni zeleniny. Tezko by Italove osmazili vsechnu zeleninu na oleji, maximalne by udelali z jemne nakrajene cibule, casti mrkve a rapikateho celeru mensi zeleninovy zaklad - soffrito. Pak by pridali zbytek na kosticky nakrajene zeleniny a cistou vodu ( neni treba zeleninoveho vyvaru). Jsou taci, kteri zeleninu vkladaji postupne, zalezi na tvrdosti jednotlivych druhu. Parmezan se pridava az pri servirovani, tedy na talir + trochu olivovveho oleje (kdo ma rad).
Ma pravdu casino, korenova petrzel a celer se v Italii nepouzivaji a kdyz ( treba Benatsko),tak jako varena ci smazena zelenina coby priloha.
Pokud to neni "rychlovka", susene fazole se predem namoci, uvari a vlozi i s tekutinou do polevky, prijemne ji zahusti
Ma pravdu casino, korenova petrzel a celer se v Italii nepouzivaji a kdyz ( treba Benatsko),tak jako varena ci smazena zelenina coby priloha.
Pokud to neni "rychlovka", susene fazole se predem namoci, uvari a vlozi i s tekutinou do polevky, prijemne ji zahusti
15. 1. 2017 12:27
casino:
15. 1. 2017 11:28
"Polévka Minestrone, italská"
No, je to pouhá maličkost ale když už to má být podle názvu italská polévka, tak Italové by na 99% použili řapíkatý celer a ne u nás běžný bulvový; chuťově to vyjde skoro nastejno, ale stejné to není
No, je to pouhá maličkost ale když už to má být podle názvu italská polévka, tak Italové by na 99% použili řapíkatý celer a ne u nás běžný bulvový; chuťově to vyjde skoro nastejno, ale stejné to není
15. 1. 2017 08:11
Fotka je oskenovaná?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Kynutý tvarohový závin
Mili11 uvařila před 3 minutami
Koprová omáčka
Jaroslav.gois@gmail.com uvařila před 39 minutami
Muffiny čokoládové
kobra0007 uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč
mares-mikulas uvařila před 2 hodinami
Jablkový závin z listového těsta
p.tanclova uvařila před 3 hodinami
Jednoduchá cibulová omáčka ke steaku
Maxman uvařila před 3 hodinami
Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou
danila uvařila před 4 hodinami
Kynutý koláč s jablečnou náplní
keijei uvařil před 4 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
Manelka uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Polévková směs připravená na tuku byla hitem našich babiček. Připravíme ji podle oblíbeného receptu
Další recepty
Tématické fráze: polevka minestrone minestrone podle pohlreicha italská polévka minestrone pohlreich italská polévka minestrone italská polévka minestrone italská minestrone polévka recept polévka minestrone recept minestrone polevka recept italská zeleninová polévka recept na polevku minestrone minestrone polévka italská polévka recept italská polévka minestrone italské polévky polevka italská minestrone recept polévka minestrone minestrone recept polevka minestrone podle pohlreicha polévka minestrone- recepty
Suroviny: kapusta, cibule, mrkev, zelenina kořenová, pórek, brambory, protlak rajčatový, fazole bílé, vývar zeleninový, těstoviny, sůl, pepř, olej, sýr parmazán strouhaný, rajče
Polévka Minestrone, italská
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6Jn
6 názorů