Telecí vývar
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 709 kJ / 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,60 g |
Tuky | 1,72 g |
Vláknina | 25,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 537 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 17,04 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 5. 2017 12:06
hosta: Mrkev se vaří s masem a kostmi jen proto, aby ochutila maso a vývar. Ostatní zeleninu pak vařím nakrájenou jen chvilku, aby se nerozvařila a výsledek pak vypadá lépe vzhledově. Někdy vařím od začátku i kousek celeru a petržele, kvůli chuti a nakonec stejně přidám nakrájenou zeleninu na vzhled.
31. 5. 2017 09:06
Proč se zelenina vaří nadvakrát? Mrkev dvakrát tak dlouho? Má to nějaký důvod?
30. 5. 2017 23:11
Dala bych si porcičku,telecí polévku jsem nikdy neochutnala
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 10 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 7 minutami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 23 minutami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 24 minutami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 24 minutami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 59 minutami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 1 hodinou
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 1 hodinou
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 3 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 3 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Slavné omáčky: Sametovou velouté vařil osobní kuchař už Napoleonovi. Příprava je snadná, výsledek božský!
5 způsobů, jak odstranit tuk z vývaru: Poradíme si s horkým i studeným vývarem
Poslední jídla na Titanicu: Steak ze svíčkové k snídani, grilovaná masa k obědu a vývar s mušlemi i holoubata k večeři
Další recepty
Tématické fráze: vývar z telecích kostí jak dlouho se vari teleci maso vyvar s telecich kosti telecí kosti vývar z telecího telecí vývar z kostí silný telecí vyvar silny vyvar z telecich kosti jak se vaří vyvar vaříme z telecí oháňky telecí vývar bez kostí jak dlouho se vaří vývar vývar telecí kosti vývar z telecích s kostí recepty vývar z telecího masa teleci kosti recept vaříme z telecího vyvar telecich kosti telecí kosti vývar teleci vyvar s noky
Suroviny: kost telecí, mrkev, petržel, celer, libeček, nať petrželová,
Telecí vývar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lyxr
3 názory