Chleba z naší vesnice
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 952 kJ / 1 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,55 g |
Tuky | 6,01 g |
Vláknina | 15,47 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7,23 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 238,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/chleba-z-nasi-vesnice/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 8. 2023 08:49
5. 8. 2023 07:59
Jsem moc ráda, že se ti pečení tak daří a děkuji za foto
4. 8. 2023 19:25
Môj kvások už je silný, pracuje od februára - pečiem dvakrát týždenne s ním, takže rozkvas použitý už po 7 hodinách, použila som autolýzu aj fermentáciu, aj som prekladala v mise. Časy kvasenia tiež iné, piekla som iba na nahriatom plechu. Chlieb je výborný, chutí každému a kváskovanie je závislosť. (Pridávam foto.)
21. 5. 2023 14:08
20. 5. 2023 20:50
7. 12. 2019 15:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 7 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 21 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 23 sekundami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 22 minutami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Afrika řezy
viki85 uvařil před 1 hodinou
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 2 hodinami
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 2 hodinami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 3 hodinami
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Jak tvarovat chlebové těsto. S videonávodem je to snadné
Další recepty
Tématické fráze: překládání chleba jak dlouho kyne chleba jak dlouho pečeme chleba jak dlouho kyne těsto na chleba jak překládat chleba překládání těsta na chleba pekárnománie recepty jak dlouho kyne kvaskovy chleb těsto na chleba jak se překládá těsto na chleba recept na chleba překládání chleb postup prekladani chleboveho zesta jak. dlouho kyne testo na chleba lopatka na chleba překládání těsta na chléb jak prekladat chlebove testo jak se překládá chleba jak dlouho kyne těsto na na pečení chleba jak dlouho kyne chleba v ošatce
Suroviny: kvas žitný, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, voda, voda, mouka hladká, mouka chlebová pšeničná, otruby pšeničné, sůl, kmín celý
Chleba z naší vesnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0nzK
6 názorů