Vietnamský karamelizovaný bůček (Thịt kho tàu )
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 210 kJ / 2 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,98 g |
Tuky | 208,62 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 3,26 g |
Sůl | 6,44 g |
Sacharidy | 74,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept jsem získala z netu od dvou autorů, s malými úpravami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 8. 2021 17:20
lilia81: kim-či není vietnamská ale korejská specialitka
7. 4. 2019 12:16
lilia81: Dodatečné moc děkuji za pochvalu a určitě zkusím i tu kvašenou zeleninu
7. 4. 2019 12:12
Nadja: Ano vajíčko a omlouvám se za tak pozdní odpověď, nevšimla jsem si A moc děkuji
2. 12. 2018 13:26
naprosto exklusivní recept, strašně moc nám chutnal
doporučuji doplnit o kvašenou zeleninu (pickels nebo vietnamské kim-či) a mungo klíčky, naprosto to k tomu ladí a fakt pecka!
doporučuji doplnit o kvašenou zeleninu (pickels nebo vietnamské kim-či) a mungo klíčky, naprosto to k tomu ladí a fakt pecka!
13. 11. 2018 17:05
Petr.1: Omlouvám se, tenhle jednoduchý důvod mi nějak nenapadl. ( A to PH taky nemám).
13. 11. 2018 14:32
Frantiska:
Děkuji za vysvětlení a opravdu jsem netušil, že takové zařízení existuje. Doma vaříme stále klasicky na plynu, takže mám evidentně mezery ve vzdělání. Také děkuji za odkaz na Alzu a podívám se na něj. Vůbec si nevybavuji, že bych jej někdy v běžném obchodě viděl.
Děkuji za vysvětlení a opravdu jsem netušil, že takové zařízení existuje. Doma vaříme stále klasicky na plynu, takže mám evidentně mezery ve vzdělání. Také děkuji za odkaz na Alzu a podívám se na něj. Vůbec si nevybavuji, že bych jej někdy v běžném obchodě viděl.
13. 11. 2018 08:57
Petr.1: tak polopaticky zadat dotaz do googlu a hned je odpoved. Tady je odkaz na clanek, co to je a jak to funguje.
https://www.alza.cz/co-je-pomaly-hrnec
Pomalý hrnec, jak název samotný napovídá, slouží k pomalému vaření. To probíhá při nízkých teplotách do 95 stupňů Celsia a trvá 3 až 10 hodin. Má dva stupně vaření hight a low. ¨Vyšší teplota a nižší teplota.
Při průměrné ceně elektřiny 4,83 Kč za jednu kilowatthodinu vás provoz průměrného 220W pomalého hrnce vyjde na 1 Kč za hodinu.
https://www.alza.cz/co-je-pomaly-hrnec
Pomalý hrnec, jak název samotný napovídá, slouží k pomalému vaření. To probíhá při nízkých teplotách do 95 stupňů Celsia a trvá 3 až 10 hodin. Má dva stupně vaření hight a low. ¨Vyšší teplota a nižší teplota.
Při průměrné ceně elektřiny 4,83 Kč za jednu kilowatthodinu vás provoz průměrného 220W pomalého hrnce vyjde na 1 Kč za hodinu.
13. 11. 2018 00:41
Eja57: Tak tedy trochu polopaticky. Opravdu nevím co je to POMALÝ HRNEC. Tento termín slyším poprvé a dále mi není jasné co je myšleno pod pojmem "pomalíme na high 4 hodiny." Budu rád jestli mi to srozumitelně vysvětlíte.
Děkuji.
Děkuji.
12. 11. 2018 15:53
medanek: to žluté na první fotce vepředu je vajíčko???
Hezký receptík a krásné fotky.
Hezký receptík a krásné fotky.
12. 11. 2018 15:47
Eja57: Petr.1 možná neví, co je pomalý hrnec ...... - to je jediné, co mě napadá jako možná varianta.
12. 11. 2018 15:36
Petr.1: Sice nejsem autorka, ale CO je na tom nesrozumitelného? Je to popsané krok za krokem, naprosto srozumitelně, po přidání nejdříve masa do karamelu a pak teprve kokosové vody asi ani nebude karamel prskat...
12. 11. 2018 14:37
Chci požádat autora tohoto receptu, aby sdělil jak je myšlen bod 3. Informace ve znění "Na pánvi na trošce oleje necháme zkaramelizovat cukr. Až je krásně zlatý, přidáme uležené maso a chvíli restujeme. Pak přidáme vodu z kokosu, přendáme do pomalého hrnce a pomalíme na high 4 hodiny." nedává žádný smysl, zejména pak poslední věta. Prosím o srozumitelnější formulaci.
Děkuji.
Děkuji.
13. 10. 2018 08:57
No to je nádhera skvostná prezentace
A když si představím tu vůni a chuť....ale dotaz - PH nemajíc, trouba na cca 90 stupňů, prostě klasické pomalé pečení....výsledek by mohl být stejný si myslím.....?
A když si představím tu vůni a chuť....ale dotaz - PH nemajíc, trouba na cca 90 stupňů, prostě klasické pomalé pečení....výsledek by mohl být stejný si myslím.....?
12. 10. 2018 21:18
nádhera, povedená bašta..
5. 10. 2018 09:56
Izabella929: Moc děkuji Izi, jsi milá
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 13 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 17 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 21 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
ctomala uvařila před 58 minutami
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 7 hodinami
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 8 hodinami
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 9 hodinami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 10 hodinami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 10 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 13 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 13 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 14 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vinaigrette je lahodná salátová zálivka. Videonávod ukáže dva postupy přípravy
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Zákaz rozdělávání ohně čarodějnice v Praze nezastaví: Plameny se rozhoří na Ladronce, na špekáčky můžete jít do Žlutých lázní
Další recepty
Tématické fráze: karamelizovaný bůček vietnamský bůček recept na vietnamsky bůček kho tau thit kho tau karamelizovany pečený bůček alza.cz/co-je-pomaly-hrnec vietnamské bůček karamelizovany kokos vietnamské recepty vietnamsky bůček s rýží karamelzovany bucek bůček recepty vietnamsky děkuji vietnamsky pečený bucek karamelizovaný bůček recept vetnamsky bůček vetnamsky karamelizovany bůček vietnamské recepty top recepty vietnamsky sladky buček
Suroviny: bůček bez kosti, vejce, cibule šalotka, česnek, cukr krupice, omáčka rybí, kokos, olej, pepř, sůl, feferonka
Vietnamský karamelizovaný bůček (Thịt kho tàu )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OB6E
20 názorů