Pangasius přírodní
Suroviny
Porce: 3 porce
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 11. 2013 19:47
Já to "blátivé" maso jen zlehoučka podlábím aby se ho voda pustila a pak je osuším utěrkou, protože jinak mouka nedrží a vozí se to jako když obalujete slimáka a i ten se obaluje líp
Pangasius přírodní???
No, já mám o "přírodní" úpravě trochu jinou představu a tady to vidím spíše na "mlynáře", ale je evidentní, že tvůrci receptů v tom mají guláš, patrně přírodní
Račte sami posoudit, co je co:
http://www.toprecepty.cz/recept/8795-pangasius-na-...
http://www.toprecepty.cz/recept/12251-pangas-po-ml...
...hlavně nepište, že je to jedno, jen když nám chutná (jedno jsou hodinky a holínky)
Pangasius přírodní???
No, já mám o "přírodní" úpravě trochu jinou představu a tady to vidím spíše na "mlynáře", ale je evidentní, že tvůrci receptů v tom mají guláš, patrně přírodní
Račte sami posoudit, co je co:
http://www.toprecepty.cz/recept/8795-pangasius-na-...
http://www.toprecepty.cz/recept/12251-pangas-po-ml...
...hlavně nepište, že je to jedno, jen když nám chutná (jedno jsou hodinky a holínky)
13. 11. 2013 15:46
Včera jsem zkoušela a výborné +6 bod
17. 4. 2011 19:53
Tak dnes ho měli děti na oběd a moc jim chutnalo,posílám bod a fotěnku
14. 8. 2009 16:19
Úplně s tebou Ivanko souhlasím
14. 8. 2009 15:29
Už som skúšala ryby na rôzne spôsoby,ale myslím že klasika je predsa len najlepšia.
14. 7. 2009 16:10
Hmm, aha, já si je večer vyndám z mražáku a ráno jen sliju trochu vody a je to a pěkně opatrně
14. 7. 2009 16:04
Janko,tak jak je na tácku,tak ji pěkně vymačkám ,nevím jak to říct,určitě z toho nejsou hadry ,celou plochou ruky mačkám na rybu
14. 7. 2009 15:51
Jiřko, zase jedena z mých hloupých otázek. Jak mačkáš vodu z pangasia? Nemáš z toho pak hadry? Vždyť já jsem ráda, že to vůbec drží pokupě Jinak dělám stejně, jen tu rybu nemačkám!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 2 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 15 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 19 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 22 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno 13. 5. 2024 10:14
Právě bylo uvařeno:
Vajíčková pomazánka ze tří ingrediencí
Marketa Volfova uvařila před 7 minutami
Vepřové na paprice se zakysanou smetanou
esindler@seznam.cz uvařila před 10 minutami
Sádlové rohlíky se škvarkovými knoflíčky
Rorejsek uvařila před 2 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Peter xx uvařila před 3 hodinami
Podzimní čočková polévka s křenem
Petra Dvor. uvařila před 3 hodinami
Krémové kokosové řezy
anezka... uvařila před 3 hodinami
Italská čočková polévka
Jaja.27 uvařila před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
ctomala uvařila před 6 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Papriky s hlávkovým zelím naložené ve sladkokyselém nálevu: Připravte sklenice plné skvělé chuti
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Luxusní banánovou buchtu s kakaem vykouzlíte za pár minut: Stačí několik ingrediencí a mikrovlnná trouba
Další recepty
Tématické fráze: pangas recepty recepty pangasius recept pangas pangasius recept pangasius recepty pangasius příprava recept pangasius pangas recept příprava pangasius panganis smažený pangasius přírodní ryba smažený pangas recepty pangas ryba na přírodno pangasius smažený smazeny pangacius pangas příprava ryba přírodní ryba přírodně
Suroviny: pangasius, koření na ryby, sůl, šťáva citronová, mouka hladká, olej
Pangasius přírodní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1j2j
8 názorů