Hovězí maso v koprové omáčce podle Ondřeje Slaniny
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 13 076 kJ / 3 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,68 g |
Tuky | 210,08 g |
Vláknina | 15,48 g |
Cholesterol | 546 mg |
Sodík | 442 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 155,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tlakový hrnec, který vám připraví během chvilky večeři pro celou rodinu. Hodí se jak ke standardnímu vaření, dušení a smažení bez tuku, tak k rychlé přípravě pokrmů pod tlakem. Jedno přepnutí ventilu na poklici urychlí přípravu pokrmů až o desítky minut! Hrnec si oblíbíte pro snadnou manipulaci díky systému otevírání/zavírání pomocí jedné ruky. Je vybaven pěti pojistkami pro bezpečné použití a vhodný je pro všechny typy vařičů včetně indukčního.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 9 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 22 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 6 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 7 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 10 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 11 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 13 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 14 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 15 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 16 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 17 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 18 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí s koprová omáčka a fazolkami
Suroviny: krk hovězí, cibule, mouka hladká, máslo, olej, smetana, kopr, citron, cukr, sůl, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, voda
Hovězí maso v koprové omáčce podle Ondřeje Slaniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qBOR
0 názorů