Teplý kapustičkový salát po horalsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 830 kJ / 676 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,37 g |
Tuky | 24,53 g |
Vláknina | 20,20 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 308 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 79,43 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 11. 2019 21:01
bohynovka: Ďakujem. Ale je to vďaka šikovne jednoduchým receptom od Aničky,ktoré nie sú prešpekulované a prekombinované a preto sa mi páčia.
14. 11. 2019 19:37
bohynovka: Moc děkuji za pěkný komentář! Zdravím!
14. 11. 2019 19:30
tejaja (moderátorka): No použila jsi to na pravém místě, a mně se to moc zalíbilo! Díky! A posílám ještě jeden pozdrav!
14. 11. 2019 19:27
MamlajdaD: Jj, Terezka to nafotila velmi jedle. Uplne se mi sbihaji sliny, ja mam kapusticky rada a se smetanou, vyvarem a krupavou slaninkou nebudou mit chybu.
Od tebe luxusni recept a od Terezky krasna fotka. Jste obe sikulky.
Od tebe luxusni recept a od Terezky krasna fotka. Jste obe sikulky.
14. 11. 2019 19:20
MamlajdaD: Pojem "malá smradlavá zelíčka" nie je z mojej hlavy. Kedysi, keď ešte bola dcéra malá,. išiel seriál rozprávok o malom zajačikovi, ktorému mamka-zajačica varila ružičkový kel. A malý zajačik ich nazýval malými smradlavými zelíčkami, tým sa každý diel končil. Bohužiaľ, nepamätám sa na názov rozprávok. Ale v našej rodine sa ten názov udomácnil a inak ich nevoláme desaťročia.
14. 11. 2019 19:04
bohynovka: Díky za komentář! Tak ať ti ta "malá smaradlavá zelíčka" chutnají, tejaja je nafotila suprově, viď?! Zdravím!
14. 11. 2019 19:00
tejaja (moderátorka): Terezko, už dlouho jsem se tak nezasmála, jako teď tomu tvému přirovnání! To je tedy originální! Malá smradlavá zelíčka! Já kapustičky miluji, ale už jim od teď jinak říkat nebudu!!! Moc děkuji za vyzkoušení receptu i za ty překrásné a náramně jedlé fotky! Mám z nich radost, jako vždycky, opravdu děkuji! Páni, já se nemůžu přestat smát! Ten tvůj komentář je snad ještě lepší! No hlavně, že ti to chutnalo, to jsem ráda! Moc zdravím!
14. 11. 2019 18:52
A to se mi libi moc! Ja si to dam jako teply samostatny pokrm a budu naprosto spokojena.
14. 11. 2019 18:39
"Malá smradlavá zelíčka" nie sú moja najobľúbenejšia zelenina, ale v takejto podobe mi chutili. Díky za recept. Šalát je ozaj chutný, len nabudúce vynechám vývar a dám len čistú smotanu.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 7 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 7 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 8 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 10 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 5 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 5 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 6 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 7 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 9 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 10 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 10 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 11 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Poslední večeře princezny Diany: Lady Di si před tragickou nehodou dávala mořský jazyk, zeleninovou tempuru a omeletu
Jak na dokonalou domácí vánočku? Máme pro vás rady a tipy od Josefa Maršálka
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Další recepty
Suroviny: brambory, kapusta růžičková, smetana zakysaná, hořčice, pepř mletý, vývar hovězí, slanina uzená
Teplý kapustičkový salát po horalsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XJOo
9 názorů