Hovězí "à la pastrami " do baget a skvělé okurkové řezy
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 19 772 kJ / 4 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,09 g |
Tuky | 80,71 g |
Vláknina | 72,50 g |
Cholesterol | 209 mg |
Sodík | 12,91 g |
Sůl | 31,28 g |
Sacharidy | 862,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je mi jasné, že tato moje verze není opravdové pastrami, které se nakládá, udí a vaří v páře, ale v paneláku taková možnost není, tak jsem zkusila alespoň trochu podobnou chuť. Jako bonus přikládám recept na okurkové řezy.
Recept na řezy jsem dostala od kamarádky Jany V, které tímto děkuji.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 9. 2019 14:00
18. 9. 2019 13:58
18. 9. 2019 13:56
18. 9. 2019 13:51
18. 9. 2019 13:48
18. 9. 2019 10:33
18. 9. 2019 10:29
18. 9. 2019 10:28
18. 9. 2019 10:26
Eja57: nemáme je tu jako "americké okurky"? https://www.toprecepty.cz/recept/14579-americke-ok...
18. 9. 2019 10:26
18. 9. 2019 10:21
Velmi bych se přimlouvala dát sem ty okurky ještě jako samostatný recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 1 hodinou
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 9 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 22 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 23 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno 1. 5. 2024 14:30
Právě bylo uvařeno:
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 33 minutami
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 1 hodinou
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 1 hodinou
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 1 hodinou
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 4 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 4 hodinami
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dejte si sendvič s pastrami! Speciálně naložené maso má původ v rumunské kuchyni
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Další recepty
Tématické fráze: salát s pastrami pastrami v troubě pastrami salát salát s hovězím pastrami
Suroviny: maso, semínka hořčičná, semínka koriandru, koření nové koření, praganda, chilli paprika čerstvá, paprika sušená sladká, olej, bageta, salát, majonéza, okurka čerstvá, sůl, cibule, cukr krystal, ocet, curry, chilli, pepř černý, semínka hořčičná
Hovězí "à la pastrami " do baget a skvělé okurkové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7GZO
11 názorů