Kuřecí směs pod křupavou peřinkou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 675 kJ / 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,53 g |
Tuky | 3,67 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 198 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 8,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 11. 2019 01:27
Anna Kocikova: Drahuško, moc děkuji
22. 11. 2019 20:24
Máš to moc hezky připravenéLíbí se mi nápad s tím nakrájeným pečivem
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 1 hodinou
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 15 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s jablky
PunkyLucik uvařila před 24 minutami
Buchta se zakysanou smetanou
monstep uvařila před 27 minutami
Moravský vrabec
radbastim uvařila před 1 hodinou
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 1 hodinou
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 1 hodinou
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 1 hodinou
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 1 hodinou
Pikantní krevety v kokosovém krému
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Libečková polévka
Veronika.Hrozna uvařila před 2 hodinami
Avokádo s vejci a cottage
divozenka666 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Květnové pranostiky: Po třech zmrzlých je nejvyšší čas na choulostivou zeleninu
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Ovocné kůže jsou zdravé a trvanlivé. Z velké úrody ovoce si připravte skvělé mlsání
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí směs kureci směs recept kuřecí pod křupavou peřinou kuřecí pod peřinkou kuřecí prsa pod křupavou peřinou
Suroviny: prsa kuřecí, solamyl, paprika, rajče cherry, cibule, žampióny, sůl, pepř, česnek sušený, tymián, olej, bageta
Kuřecí směs pod křupavou peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rOgw
2 názory