Ratatouille ze cherry rajčat
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 861 kJ / 684 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,36 g |
Tuky | 2,66 g |
Vláknina | 71,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 119 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 122,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jídlo, které u nás proslavil především oblíbený animák, se narodilo v okolí francouzského města Nice. Jeho název znamená v podstatě míchaný pokrm a patří k tradičním francouzským kulinářským perlám. Pokud máte k dispozici čerstvou zeleninu, bylinky a koření, nic vám nebrání uvařit si tuto středomořskou dobrotu třeba už zítra na oběd. Příprava je jednoduchá a výsledek – naprosto geniální!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 4 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 18 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 48 minutami
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 52 minutami
Fazolky s řapíkatým celerem
trdlo uvařil před 52 minutami
Papriky plněné bulgurem a balkánským sýrem
Dana Lubovska uvařila před 58 minutami
Banánová bábovka
Dana Lubovska uvařil před 58 minutami
Studený bramborový salát s cibulí a kyselými okurkami
Cecilka21 uvařil před 2 hodinami
Domácí langoše
PetraSt uvařila před 2 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Astonka uvařila před 2 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
PunkyLucik uvařila před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
monstep uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Holka u plotny radí: Tajemství dokonalého leča tkví ve správném postupu. Chuti pomůže i papriková pasta a maďarská klobása
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Suroviny: lilek, cuketa, rajče cherry, kapie červená, rajče loupané, česnek, olej olivový, rozmarýn čerstvý, tymián čerstvý, cibule, pepř mletý, sůl
Ratatouille ze cherry rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P3NA
0 názorů