Omáčka tzatziki ke grilovaným masům
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 974 kJ / 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,44 g |
Tuky | 31,26 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 104 mg |
Sodík | 163 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 19,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 7. 2009 17:45
Tak já používám jenom kysanou smetanu, koření máme rádi od Vitany, je v něm dost česneku a kopru, pak tedy strouhanou okurku a pokrájené olivy a je to mňamka
26. 7. 2009 16:16
Janko, někdy kysanou, někdy sladkou-dneska byla zrovna sladká, jinak je fakt, že já mám tu naší zakysanku raději a to i do omáček atd., přece jenom má šmrnc
Hele Janku jankovitej, ty máš dneska bezva náladičku, já už jsem uchechtaná, ale jen tak dál.....jdeme s pidíkama ven.
Hele Janku jankovitej, ty máš dneska bezva náladičku, já už jsem uchechtaná, ale jen tak dál.....jdeme s pidíkama ven.
26. 7. 2009 16:11
Smetana určitě zakysaná děláme podobně,nešlehám - jen pomačkám a je to
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 6 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
káťa uvařila před 12 minutami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 24 minutami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 36 minutami
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 1 hodinou
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 1 hodinou
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 1 hodinou
Královské rohlíky
lizamzizalku uvařila před 1 hodinou
Tvarohová rychlovka
Klarson uvařila před 1 hodinou
Moc dobré naložené kuřecí maso
horkja uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Omáčka velouté je základní světlá omáčka, kterou podáváme s masem, zeleninou nebo rybami. Je dobrým základem pro další omáčky či polévky
Další recepty
Tématické fráze: tzatziki recept tzatziki drezinky k masu dresinky k masu omáčky ke grilovanému masu tsatsiki recept dresinky ke grilovanému masu omáčky k masům dresinky k masu recepty omáčka tzaziky tzaziki recept tzaziki tzaziki omáčka tzatziki tvaroh recept na tzatziki tzatzikova omacka recept tzatziki recept na tzaziki koření tzatziki tzatziky recept
Suroviny: koření tzatziki, smetana, tvaroh jemný, česnek, okurka salátová, sůl
Omáčka tzatziki ke grilovaným masům
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E99m
3 názory