Jemná pažitková pomazánka
Jemná, nadýchaná a lehce pikantní pomazánka, kterou si můžete připravit na snídani nebo na večeři. Tvaroh se smetanou dochutíme čerstvou pažitkou ze zahrádky, která dodá svěží chuť. Ideální je ji podávat na plátku čerstvého kváskového chleba.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 4. 2020 19:16
28. 4. 2020 18:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 9 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 2 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 4 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 4 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 4 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 4 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 4 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 6 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 7 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Časté chyby při výrobě a pečení jidášů: Které to jsou a jak se jich vyvarovat
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Další recepty
Suroviny: tvaroh ve vaničce, smetana ke šlehání, pažitka, sůl, pepř bílý mletý, česnek, chilli
Jemná pažitková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/90DB
2 názory