Rajčatový salát s majolkou/jogurtem a krevetami
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 15 354 kJ / 3 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,75 g |
Tuky | 301,03 g |
Vláknina | 17,25 g |
Cholesterol | 2,30 g |
Sodík | 5,21 g |
Sůl | 12,54 g |
Sacharidy | 83,72 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 6. 2020 22:22
24. 6. 2020 22:06
Co se týká poměru majonézy, to je na každém, mě se to osvědčilo namíchat s bílím jogurtem a je to fajn ;).
Tak snad aspoň trošku jsem pomohl a přeji hezký den ;
24. 6. 2020 16:00
Jinak kromě velkého množství majonézy by ten salát nebyl špatný, někdo tu majonézu může mít ve větším množství rád, ale to už by si mohl každý upravit podle svého.
Recept nehaním, ale nedalo mi to, takže se snad dozvím něco o tom točeňáku. Nebo by možná receptu prospělo použití jiné uzneniny. Zdravím!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 12 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 1 hodinou
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 1 hodinou
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 1 hodinou
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 2 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 2 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 2 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 4 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 4 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Suroviny: rajče, cibulka jarní, kabanos, vejce, krevety, pepř, majolka, jogurt bílý, citron
Rajčatový salát s majolkou/jogurtem a krevetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpKB
3 názory