Krkovice na podestýlce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 085 kJ / 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,98 g |
Tuky | 1,15 g |
Vláknina | 30,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 41 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 8. 2020 01:32
Eja57: Také používám dost často ruce jako pracovní nástroj, ale při této činnosti byla lžíce rychlejší
10. 8. 2020 19:37
Té podestýlky hoooooodně,ta bude moc dobrá
( Jsi mne pobavila tou lžící...já považuji ruku při některých kuchyňských akcích za nejlepšího pomocníka, tady určitě... ale znám hodně lidí, kteří tu lžíci...já před přidáním majonézy míchám rukama i bramborový salát....)
( Jsi mne pobavila tou lžící...já považuji ruku při některých kuchyňských akcích za nejlepšího pomocníka, tady určitě... ale znám hodně lidí, kteří tu lžíci...já před přidáním majonézy míchám rukama i bramborový salát....)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 8 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 13 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 55 minutami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 2 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 3 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 3 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 3 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 5 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 5 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 6 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Suroviny: krkovice vepřová, cibule, česnek, majoránka čerstvá, pepř bílý mletý, omáčka sojová, kmín celý
Krkovice na podestýlce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJ11
2 názory