Zapečené těstoviny s uzeným masem
Oblíbená klasická chutná zapečená dobrota. Těstoviny s uzeným masem a cibulkou, zalité v troubě dobře ochucenou vaječnou směsí lákají vůní i vzhledem ke stolu. Zasytí i větší rodinu, přitom jejich příprava je jednoduchá.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 10 653 kJ / 2 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,28 g |
Tuky | 89,27 g |
Vláknina | 15,80 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 641 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 310,70 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 3. 2021 15:24
"Vodu můžeme nechat na polévku, nebo v ní uvařit těstoviny."
No, s velkou pravděpodobností jsem to přehlédl...
...autorovi se omlouvám
28. 3. 2021 08:57
28. 3. 2021 05:33
27. 3. 2021 23:45
...mám ale pochybnosti, zda podle stávajícího postupu to bude jedlé
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 6 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 10 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 11 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 14 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
vladhn uvařila před 47 minutami
Velice pikantní utopenci jen pro otrlé
zutro uvařil před 52 minutami
Pohár ze zakysané smetany a pudinku bez vaření
Moanka uvařila před 2 hodinami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
RabaRoman uvařila před 3 hodinami
Sirup z květů černého bezu
Mishishe1 uvařila před 3 hodinami
Vepřová plec na hořčici
harvel uvařil před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 7 hodinami
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 7 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 7 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Staročeské smažené kosmatice: Květy černého bezu se dají připravit nasladko i naslano podle snadných receptů
Uvařit uzené maso tak, abychom jeho chuť nezničili, ale spíše podtrhli, to neumí každý. Vyzkoušejte to s námi
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Další recepty
Suroviny: žebra uzená, cibule, olej, těstoviny, vejce, mléko, ořech muškátový, sůl, pepř mletý, tuk
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lB27
4 názory