Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kedlubnovka

Velmi rychlou na přípravu a chutnou polévkou je tato kedlubnovka. Její základ tvoří ovesné vločky orestované s cibulí, ke kterým přidáme nastrouhanou kedlubnu. Spolu s bylinkami povaříme a během pár minut podáváme.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

5. 5. 2021 19:49

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie1 504 kJ / 359 kcal
Bílkoviny8,54 g
Tuky22,53 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,29 g
Sůl8,36 g
Sacharidy24,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Polévky ze Svatojánu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vločky ovesné, olej, cibule, sůl, kedlubna, libeček, sůl bylinková, voda

TopRecepty.cz

Kedlubnovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1XEZ

Naposledy jste si prohlédli