Angreštová zmrzlina
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 853 kJ / 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,08 g |
Tuky | 0,27 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 108,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Banán dávám kvůli zahuštění koktejlu a taky pro zmírnění "ostré" chuti angreštu. Džus používám tento : http://www.toprecepty.cz/recept/5946-angrestovy-dz...
Zmrzlina je kyselejší, ale osvěžující.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 8. 2009 09:18
Vynikající kombinace je taky rebarbora - jahody
6. 8. 2009 08:55
Na tu zmrzku z rebarbory mám prima tip od kamarádky - přidejte k ní pár malin a budete překvapeni, jak je to skvělé - můj jazýček si to vychutnal
Jo ještě - Vašku, u nás mají angreštový 100% džus v Albertu a ve Sparu-Intersparu
Jo ještě - Vašku, u nás mají angreštový 100% džus v Albertu a ve Sparu-Intersparu
6. 8. 2009 08:53
Cathleen. Já vím a taky, že se neřeže, ale vylamuje. Já to napsal jako dotaz protože žena dělá pár skleniček marmelády ata je tak kyselá že se nám pusa až svírá. Používá jí jen jako přídavek do něčeho co zase kyselé není (je moc sladké)pro zvýraznění chutě a aby nedávala citrón nebo kyselinu tekutou nebo v prášku. Myslím již na příští rok, nebo znárodnit jednu sklenici už nyní. HI HI.
6. 8. 2009 08:34
Vašku, rebarbora se sklízí do konce června (myslím), taky ji máme. Zmrzku z ní učo příští rok zkusím, ale právě proto, že je rebarbora tak kyselá, dám ji dohromady ještě s jiným ovocem. A určo ji předem trochu podusím...
6. 8. 2009 07:56
Mám dost rebarbory na zahradě a ta je taky sakra-kyselá. To by asi taky šlo. Zkusit rozmixovat a scedit a uvařit. Co myslíš ?
6. 8. 2009 07:53
Ten domácí jsem podle tvého nasměrování našel. Musím někoho zmalomocnit, aby mi ho natrhal. Ale koho. Všichni jsou líní a já nemohu. HI HI. Václav Nějak to zařídím.
6. 8. 2009 07:51
Dělám doma, dala jsem odkaz na recept. Angreštu se každý rok urodí hodně, trochu sníme čerstvého, ale zbytek je třeba zavařit. Kompot nikdo nejí, marmelád máme hodně, tak to řeším výrobou džusu. To je vlastně celé ovoce v tekuté podobě
6. 8. 2009 07:46
Cathleen. Je to prima. Ale zatím jsem u nás nikde nenašel angreštový džus. (Č.B.) Kde ho scháníš ? +bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 8 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 9 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 10 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 17 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 5 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 5 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 5 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 5 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 6 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 6 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 7 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 8 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zmrzlina recept výroba domácí zmrzliny recept na výrobu zmrzliny domácí vyroba zmrzliny recepty na výrobu zmrzliny výroba zmrzliny doma výroba zmrzliny recept výroba zmrzliny recepty strojek na výrobu zmrzliny recepty na domácí zmrzlinu výroba zmrzliny výroba džusu jak uvařit zmrzlinu jak zavařit angrešt vyroba domaciho dzusu recepty vyroba zmrzliny domácí zmrzlina recept recept vyroba zmrzliny recepty na výrobu domácí zmrzliny domaci vyroba dzusu
Suroviny: smetana, jogurt vanilkový, banán, džus angreštový, cukr
Angreštová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VP0X
8 názorů