Okurky v hořčičné marinádě - salát
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 057 kJ / 731 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,11 g |
Tuky | 32,75 g |
Vláknina | 21,59 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 468 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 91,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Množstvo surovín je orientačné, každý podľa svojej chuti. Nám najviac chutí horčica kremžská, každý si recept môže upraviť aj pridaním iných korenín.
Šalát vydrží v chladničke pár dní, u nás maximálne dva dni. Konzumujeme ako prílohu, alebo "len tak".
Recept som našla dávnejšie na Internete (čiastočne iný), pre mňa neznámy. Stal sa u nás hitom tohto leta, pripravujem aj dvakrát do týždňa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 8. 2021 17:22
16. 8. 2021 16:55
31. 7. 2021 08:13
31. 7. 2021 08:12
31. 7. 2021 07:48
30. 7. 2021 17:31
30. 7. 2021 15:54
30. 7. 2021 14:07
30. 7. 2021 14:04
30. 7. 2021 14:03
30. 7. 2021 13:55
30. 7. 2021 13:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 11 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 16 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 3 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 5 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 5 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 5 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 6 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 7 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 8 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Hladká a chutná omáčka je prubířský kámen kuchařských dovedností
Další recepty
Suroviny: okurka čerstvá, cukr moučkový, olej, ocet, sůl, hořčice, česnek, pepř
Okurky v hořčičné marinádě - salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oMXz
12 názorů