Oheň ve skleničce
Pro milovníky ostrých a pikantních pokrmů, je tento recept na pastu z feferonek to pravé. Vydrží nám i bez zavařování půl roku, avšak věříme, že do té doby bude dávno snězená. Hodí se skvěle pod maso, zeleninu a do marinád.
Suroviny pro 1 litr
1 litr
Nutriční hodnoty
Energie | 16 019 kJ / 3 829 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,30 g |
Tuky | 298,91 g |
Vláknina | 32,60 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 227,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pozor při použití, VYZKOUŠET!!!!
Někdy i na špičku nože je to moc. Při prvním použití do guláše jsme měli guláš půl roku v mrazáku, kolik jsem ho musel dodělat. A pozor na ruce, nesahat do očí. Ani jinam. Pálí to hrozně. Přidal jsem ještě fotku k těm olejům, tam se nevešla a přišlo mně to líto. Oleje pak vypadají takhle a to před olejem je ta pasta.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 11. 2012 14:42
Rovno na chleba a bitka v rodine... od 5 rokov veku u nás zo sardinkami. Dal si aj mopsík.
31. 10. 2012 16:25
16. 9. 2010 12:35
Takže nízov je veľmi výstižný a bodík pridávam
28. 8. 2009 14:11
8. 8. 2009 18:11
8. 8. 2009 18:08
8. 8. 2009 17:47
Tonda - u Papriky stále u plotny
8. 8. 2009 17:23
8. 8. 2009 17:00
8. 8. 2009 16:56
8. 8. 2009 16:25
8. 8. 2009 14:44
8. 8. 2009 14:29
8. 8. 2009 14:25
8. 8. 2009 14:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
tomekat uvařila před 16 minutami
Nadívaná prsíčka s máslovými brambory
Ghaknat uvařila před 3 hodinami
Masové kuličky plněné ananasem s rajčatovou omáčkou
Danoouch uvařila před 3 hodinami
Rychlá cibulačka
Danoouch uvařila před 3 hodinami
Bezinkový sirup
xmazagonx uvařila před 3 hodinami
Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku
gabikka uvařila před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
denitek uvařil před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
kyskamaryska uvařila před 3 hodinami
Špenátový koláč se smetanovým krémem
mares-mikulas uvařila před 4 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Valis uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak plnit zavařovací sklenice, aby vám obsah vydržel co nejdéle bez úhony? Video vám poradí
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Další recepty
Tématické fráze: pasta z feferonek feferonkova pasta feferonky v soli feferonky pasta pasta z feferonek recept domaci pasta z feferonek pasta s feferonek feferonky v oleji feferonová pasta harisa pasta feferonkové čatní feferonková pasta recept pasta harisa pesto z feferonek sterilování feferonek feferony v soli jak sterilovat feferonky feferonkova mast feferonky se solí feferony v oleji
Suroviny: feferonka, česnek, olej, sádlo, sůl
Oheň ve skleničce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pQBV
15 názorů