Opékané brambory s brynzou
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 11 099 kJ / 2 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,95 g |
Tuky | 169,69 g |
Vláknina | 22,08 g |
Cholesterol | 205 mg |
Sodík | 3,83 g |
Sůl | 10,02 g |
Sacharidy | 206,38 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Používame skutočne maličké zemiačky, s priemerom cca 2-3 cm.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 2 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno před 20 hodinami
Rychlý hot dog
Přidáno 29. 5. 2024 08:30
Pečený rolovaný bůček s dušenou kapustou
Přidáno 29. 5. 2024 08:17
Low carb ossobuco
Přidáno 28. 5. 2024 23:22
Právě bylo uvařeno:
Domácí pribináček zaxy
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Pribináček od Ládi Hrušky
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Řízky extra křupavé
SimonaTr uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Helenakuk uvařila před 2 hodinami
Čokoládový mug cake
hahaha uvařila před 4 hodinami
Kefírové lívance II
Ladkaslunce uvařila před 5 hodinami
Pytel peněz
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Paštika z kuřecích jater
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Vynikající pizza
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jak nejlépe skladovat jahody: Když použijeme fígl se zavařovací sklenicí, vydrží jahody v lednici až tři týdny
Režisér a producent Petr Jákl: Zbožňuju chipsy a oříšky a nesnáším vaření podle receptů, raději improvizuji
Další recepty
Suroviny: brambory rané, slanina uzená, brynza, smetana kysaná, paprika sušená sladká, pepř, nať cibulová
Opékané brambory s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/738Dy
0 názorů