Krakonošův králík
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 161 kJ / 1 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,68 g |
Tuky | 164,70 g |
Vláknina | 24,66 g |
Cholesterol | 143 mg |
Sodík | 842 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 34,00 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2023 20:34
Anna Kocikova: Moc děkuji
15. 3. 2023 19:50
RubyRom: Z dobrých surovin moc velká dobrota,mňam
13. 3. 2023 13:08
Marie Svarcova: to jo, děkuji
13. 3. 2023 09:11
Krakonoš by se u vás měl moc dobře
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 19 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 1 hodinou
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 10 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 11 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 13 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 13 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 13 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 13 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 14 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 15 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: stehno králičí, slanina, bobkový list, koření nové koření, pepř, cibule, česnek, houby čerstvé, sůl, jalovec, sádlo, vývar masový, mouka hladká
Krakonošův králík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERlNW
4 názory