Fenyklový karbanátek (Schwarzenberský karbanátek)
Šťavnaté smažené karbanátky jsou díky výborné chuti a rychlé přípravě oblíbenou klasikou. Zkuste je tentokrát ochutit kousky sušené šunky, prolisovaným česnekem a aromatickým fenyklem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 681 kJ / 1 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 261,69 g |
Tuky | 81,74 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 989 mg |
Sodík | 2,76 g |
Sůl | 6,77 g |
Sacharidy | 12,68 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
U nás na varné desce s teplotami v rozmezí “1-9” je mírnější teplota “6”.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 11. 2023 14:09
Zajímavý nápad s tím fenyklem
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 7 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 11 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 11 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 1 hodinou
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 2 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 3 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 4 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 4 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 6 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
trybypet uvařila před 6 hodinami
Meruňkový koláč výborný
wakrim uvařila před 6 hodinami
American pancakes
mibrix uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Další recepty
Suroviny: maso kuřecí mleté, maso vepřové mleté, maso hovězí mleté, prosciutto, vejce, česnek, fenykl, paprika, sůl, pepř mletý, olej rýžový, olej olivový extra virgin
Fenyklový karbanátek (Schwarzenberský karbanátek)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6PPL
1 názor