Jitrnice s medovým zelím a šťouchanými bramborami se škvarky
Tato klasická pochoutka láká svou bohatou kombinací chutí, kdy se křehké a dochucené jitrnice spojují s lahodným medovým zelím a krémovými šťouchanými bramborami, které korunují křupavé škvarky.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 499 kJ / 1 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,59 g |
Tuky | 47,27 g |
Vláknina | 24,40 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sodík | 2,56 g |
Sůl | 6,24 g |
Sacharidy | 190,64 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Podobně můžeme upravit i žemlové jelito. K piti samozřejmě nejlépe náš národní zlatavý mok.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 10 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 15 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 18 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 7 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 7 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 8 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 9 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Jak zpracovat jitrocel. Oblíbené recepty na jeho využití v domácí lékárně i v kuchyni
Další recepty
Suroviny: jitrnice, zelí kysané, med, brambory, škvarky, olej, cibule, mouka hladká, pepř zelený, petrželka, sůl
Jitrnice s medovým zelím a šťouchanými bramborami se škvarky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82MjW
0 názorů