Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí žebra s BBQ omáčkou

Měkké a šťavnaté maso, které jde dobře od kosti, skvěle chutná díky dobře ochucené barbecue omáčce. Dlouhá příprava se v tomto případě rozhodně vyplatí. Žebra podáváme s opečeným chlebem a zajímavým salátem z celeru a jablek.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 488 min Doba přípravy: 8 min Doba tepelné úpravy: 480 min

488 min (8 min příprava + 480 min tepelná úprava)

18. 4. 2024 19:14

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie8 663 kJ / 2 070 kcal
Bílkoviny62,29 g
Tuky138,41 g
Vláknina26,98 g
Cholesterol 207 mg
Sodík 1,06 g
Sůl2,69 g
Sacharidy118,47 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: žebro hovězí, rozmarýn, olej olivový, sůl, pepř mletý, melasa, paprika sušená uzená, protlak rajčatový, ocet jablečný, med, hořčice plnotučná, omáčka worcesterová, pivo černé, sůl uzená, celer, jablko, cibule, majonéza, smetana zakysaná, šťáva citronová, ocet, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Hovězí žebra s BBQ omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpXqr