Riz-otto
Suroviny
Porce: 6-8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 18 666 kJ / 4 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 228,48 g |
Tuky | 31,17 g |
Vláknina | 23,20 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 456 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 806,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 8. 2022 09:34
michLENKA: to už je ale úplně jiný recept
24. 9. 2013 15:46
ja jsem do toho dala misto masa salam a slaninu,sladkou papriku,a jen kapinku kecupu a vyborny
8. 6. 2012 13:56
super RIZOTO akorát jsem neměla vepřové a tak jsem dala kuřecí... přítel si pochutnal a já tam přidala ještě feferonku aby to mělo říz byl to dnešní obídek...děkuji
4. 12. 2010 13:17
Aby rizoto drželo u sebe, je nutno použít rýži, která je "lepkavá".
2. 8. 2010 22:29
2. 8. 2010 22:14
Je to bomba Otto, pošmákla jsem si společně s Pepíkem a ten mi teda dal. Nic naplat - láska prochází žaludkem. Ottíku, díky za inspiraci, ty musíš být pěkňoučkej chlapák.Jsem tvoje fanyna, ale Pepík již začíná něco tušit, tak nevím, jak ti mám vyjádřit svoji náklonnost. Jsem hezoučká blondýnečka, alespoň to tvrdí náš soused, který mne občas navštěvuje a já mu uvařím, když je samo Pepík v práci, dle tvých receptů a je to lepší než AGRIMAX a všelijaký ty červený hlavy na bilboardech. Jsi prostě pašík, tak zas někdy brzy nashledanou.
2. 6. 2010 23:13
Jak dosáhnu toho, že mi bude rizoto krásně u sebe držet..? mě se to vždycky povede tak, že to na sobě nedrží. :(
24. 3. 2010 18:41
Dnes jsem to udělala k večeři, akorát jsem si tam lupla kuřecí místo vepřového, se syrovou mrkví a kukuřicí z konzervy. Dávám bodík a přidávám foto
22. 1. 2010 13:16
Klasický dobrý recept...já protože vařím i pro malé děti,tak tam přidávám ještě trochu smetany,aby to nebylo takové suché.Dávám bodík.
26. 11. 2009 13:46
Super,super,super ...moc jsme si pochutnali ..dávám bodík a všem dopoučuji
7. 11. 2009 21:16
Výborné, nemá chybu. Jsem ráda, že zde najdu i klasické recepty a vhodné i pro začínající kuchtíky. Všichni jsme si mlaskali.
Dokonce i naše malá, která jinak masíčko nechce. Udělujeme bodík.
Dokonce i naše malá, která jinak masíčko nechce. Udělujeme bodík.
12. 10. 2009 16:22
Milujem české rizoto, i když od originálního italského je hodně daleko. A to je dobře. Nechápu, jak si někdo může pochutnávat na polotekuté "šlichtě" a naopak tohle by nevzal do úst.
Přidávám převeliký BOD.
Přidávám převeliký BOD.
11. 10. 2009 23:08
Luci, máš asi pravdu, taky to tak dělám. Otíku, jak originální název!
11. 10. 2009 22:44
Dělám podobně, jen rýži přidám k opraženému masu s cibulovým základem, krátce orestuji a zaleji vařícím bujonem, přijde mi, že pak díky společnému pečení v troubě má plnější chuť.Moc dobrá klasika
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 9 minutami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 1 hodinou
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 14 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 20 minutami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 11 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 11 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrně suroviny i jedno překvapení
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Další recepty
Tématické fráze: klasické rizoto ceske rizoto české rizoto recept rizoto klasické otto plášek riz-otto riz klasické české rizoto super rizoto klasické rizoto recept rizoto z vepřove kyty klasické vepřové rizoto vareni rize kureci riz rizoto rizoto z kýty rizoto video plášek otto příprava rize rizoto super recept
Suroviny: rýže, kýta vepřová, kečup sladký, cibule, směs zeleninová mražená, pepř, sůl
Riz-otto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86wL
14 názorů