Tatarský biftek - tatarák z hovězího masa
Tatarský biftek alias lidově tatarák, patří k oblíbeným lahůdkám, kterou si snadno připravíte i doma. Základem je kvalitní čerstvé maso, které můžete dochutit celou řadou surovin od hořčice, kečupu a cibulky až po ty méně tradiční jako jsou chilli, kapary nebo brandy.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 635 kJ / 1 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,56 g |
Tuky | 77,50 g |
Vláknina | 0,70 g |
Cholesterol | 876 mg |
Sodík | 895 mg |
Sůl | 1,87 g |
Sacharidy | 10,19 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Česnek dáváme na topinky. Pokud máte rádi ostré, přidejte lehce chilli omáčku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 10. 2011 21:52
26. 10. 2011 21:42
Ale když nechceš masíčko,udělej si tatarák z paštiky je to dobré a není to syrové ! Když chceš recept, tak si napiš!
26. 10. 2011 21:36
26. 10. 2011 21:05
26. 10. 2011 20:29
26. 9. 2011 13:55
26. 9. 2011 13:49
26. 9. 2011 13:21
15. 4. 2011 18:35
pokud ho zamrazíme při – 15 0C po dobu minimálně
20 dnů (předepsaný postup v USA).
www.solen.cz/pdfs/int/2002/09/08.pdf
15. 4. 2011 18:35
syrové maso je z hlediska parazitóz bezpečné,
pokud ho zamrazíme při – 15 0C po dobu minimálně
20 dnů (předepsaný postup v USA).
26. 3. 2011 18:40
24. 8. 2010 14:05
12. 8. 2010 13:45
A tataráčik je proste tataráčik...
12. 8. 2010 11:21
30. 7. 2010 08:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 10 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 13 hodinami
Brokolice zapečená na CRISP
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí masové kuličky
Přidáno před 15 hodinami
Schiacciata/skiačata sendvič
Přidáno před 18 hodinami
Burgery z trouby
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jemně perlivá bezinková limonáda
Bretik uvařila před 6 hodinami
Kynuté knedlíky se sladkou náplní
bohdana uvařila před 6 hodinami
Smažená niva se slaninou a listovým špenátem
Hanes uvařila před 6 hodinami
Křupavá kuřecí stehýnka s bramborem z remosky
likan1985.lj uvařila před 6 hodinami
Karbanátky
Kubovat@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Sloní žrádlo 3
SimonaTr uvařil před 7 hodinami
Dýňové knedlíčky
HankaSz uvařila před 8 hodinami
Rychlé zapečené chleby
paprika1000 uvařila před 9 hodinami
Perníkový koláč s jablky a mascarpone
Eliška_ uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: tatarák recept tatarák příprava tataráku recept na tatarák tatarák pohlreich tatarák recept pohlreich recept tatarak tatarák z mleteho masa příprava tataráku recept příprava tatarského bifteku tatarak z prave svickove recept recepty tatarák jak udelat tatarak jak se dělá tatarák tatarak priprava tatarský tatrský biftek jak připravit tatarák recepty na tatarak biftek recept
Suroviny: svíčková hovězí, olej, žloutek, cibule bílá, hořčice, kečup sladký, pepř bílý, sůl, topinka, olej, topinka
Tatarský biftek - tatarák z hovězího masa
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OMMg
90 názorů