Česnekový chleba se sýrem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 841 kJ / 2 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,85 g |
Tuky | 16,10 g |
Vláknina | 41,55 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 5,18 g |
Sůl | 12,72 g |
Sacharidy | 449,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chlebík je vysoký, lehký a voní po taveném sýru a česneku....
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 1. 2013 22:40
Veronika.Hrozna:souhlasím s Cathleen. Z Lídlu je opravdu vynikající a za pár kaček. Vřele doporučuji!
5. 1. 2013 22:11
Veronika.Hrozna: Verco, abych rekla pravdu, tak nevim - mam 3 a uz si nepamatuju, ve ktere jsem pekla tenhle
Ale jestli doopravdy premyslis o koupi, doporucovala bych Bifinett (z Lidlu, kazdy rok zjara ji maji v akci, jindy v nabidce neni) nebo pak nekterou Etu...
Ale jestli doopravdy premyslis o koupi, doporucovala bych Bifinett (z Lidlu, kazdy rok zjara ji maji v akci, jindy v nabidce neni) nebo pak nekterou Etu...
5. 1. 2013 21:52
Která pekárna peče tak kraásný chlebík ? Chystám se nějakou koupit!
27. 6. 2012 20:20
cathleen:Děkuji za radu, určitě vyzkouším
27. 6. 2012 14:58
bystrouska: jsem ráda, Vlaďko, že chleba chutnal.
Střed bochníku se propadá, je-li v receptu příliš mnoho vody nebo droždí. Takže jestli jsi všechno navážila a odměřila správně, může to být třeba i tím, že máš řidší kvásek (= více přidané vody do těsta).
Zkus dát příště jen 330 ml (g) vody a sniž i dávku droždí - místo 14 dej jen 10 g. Mělo by to vyjít
Střed bochníku se propadá, je-li v receptu příliš mnoho vody nebo droždí. Takže jestli jsi všechno navážila a odměřila správně, může to být třeba i tím, že máš řidší kvásek (= více přidané vody do těsta).
Zkus dát příště jen 330 ml (g) vody a sniž i dávku droždí - místo 14 dej jen 10 g. Mělo by to vyjít
27. 6. 2012 10:19
Milá Cathleen Tvůj chleba byl vynikající, ostatně jako vždy , jen se mi propadl a nevím proč Ale určitě jsem ho nepekla naposled Dávám bod a přidala jsem fotku svého propadlého chlebíku.
22. 3. 2011 15:20
Receptík na něj je tady http://www.toprecepty.cz/recept/6809-zitny-kvasek/
22. 3. 2011 15:13
Chleba vypadá moc dobře prosím kde vemu žitný kvásek?Jsem nováček v pečení mám domácí pekárnu a zatím zkouším něco lehčího.
10. 1. 2010 21:23
Ivi, pekla jsem dnes tvůj chlebík v římském hrnci, je výborný. Dala jsem malinko více kvásku a proto jsem musela přidat o trošku více mouky. Nedělala jsem bochník, ale těsto rozprostřela do mírně olejem vymazaného římského hrnce. Po vykynutí jsem potřela mlékem a posypala sezamem. Přiklopila víkem a v troubě byl celkově hodinku a 10 minut. Je opravdu moc dobrý +
10. 1. 2010 12:41
Cathleen. Zase super. Doprčic já se hernajs musím konečně taky dát do toho kvásku. +bodík. Václav
10. 1. 2010 10:24
Ajulko, malý, ale důležitý rozdíl v dělání chlebíka ručně a v pekošce přece jen vidím....chleby pečené v troubě jsou přece jen trochu chutnější, podobné těm, co kupujem v obchodě.
Ale pečka ti je umíchá i upeče sama a můžeš v ní použít i recepty, které nabídnou trochu řidší těsto - při pečení je podrží forma a chlebíky jsou pak nadýchanější a lehčí. Pokud bys chtěla dělat tento chleba z řidšího těsta v troubě, musíš buď přidat mouku (a chleba už nebude tak nadýchaný) nebo ho v troubě upéct v nějaké vymazané formě.
Ale pečka ti je umíchá i upeče sama a můžeš v ní použít i recepty, které nabídnou trochu řidší těsto - při pečení je podrží forma a chlebíky jsou pak nadýchanější a lehčí. Pokud bys chtěla dělat tento chleba z řidšího těsta v troubě, musíš buď přidat mouku (a chleba už nebude tak nadýchaný) nebo ho v troubě upéct v nějaké vymazané formě.
9. 1. 2010 20:30
Cathleen - už dělám nový kvásek - potřeboval obnovu - byl nějaký Jistě vyzkouším
9. 1. 2010 20:18
Ten musí krásně vonět +
9. 1. 2010 19:41
Ten je moc pěkný
9. 1. 2010 18:23
dekuji za odpoved.No ja jsem toho nazou-Zlate Ceske Rucicky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 55 minutami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 6 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 10 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 4 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 17 minutami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 19 minutami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 39 minutami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 2 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 3 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 3 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 4 hodinami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Čím dochucovat pokrmy? Začátečníkům pomohou rady a tipy pro každodenní vaření
Další recepty
Tématické fráze: česnekový chleba česnekový chléb česnekový chléb z domácí pekárny domácí chléb se sýrem domácí chleba se sýrem česnekový chleba recept česnekový chléb domácí pekárna česnekovy chleba z domácí pekárny chléb se sýrem chleba se sýrem domácí česnekový chleba česnekový chléb z pekárny peceny chleba se syrem domácí česnekový chléb recept na česnekový chleba chleb se syrem z domaci pekarny cesnekovej chleba česnekovy chleba do domaci pekarny chléb česnekový domácí pekárna česnekový chleba
Suroviny: voda, česnek, sýr tavený, sůl, mouka žitná chlebová, mouka celozrnná pšeničná jemná, mouka hladká, kvas žitný, droždí, olej, cukr, semínka sezamová
Česnekový chleba se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yo4W
20 názorů