Jogurtovo-ořechová bábovka
Recept ještě nebyl hodnocenVejce vyšleháme se solí a cukry, přidáme olej, jogurt a vše ostatní kromě kakaa. Kakaem obarvíme polovinu těsta. Nalijeme střídavě do formy vymazané máslem a vysypané…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 137 kJ / 272 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 1,60 g |
– nenasycené | 14,40 g |
–– mononenasycené | 10,67 g |
–– polynenasycené | 3,73 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,87 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
– cukry | 0,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vejce vyšleháme se solí a cukry, přidáme olej, jogurt a vše ostatní kromě kakaa. Kakaem obarvíme polovinu těsta. Nalijeme střídavě do formy vymazané máslem a vysypané…
Smíchám si mouku, prdopeč a cukr, poté přidám jogurt, vejce a Heru nastrouhanou a nakonec vmíchám proteinelu, kterou nechám povolit v pokojové teplotě. Vyliji těsto do…
TĚSTO: Oddělit bílek od žloutku - z bílku vyšlehat pevný sníh. Žloutek vyšlehat s cukrem, vanilkovým cukrem a přilévat mléko. Potom přidat mouku promíchanou s kypřícím…
Rozdrobila jsem si droždí do vlažného mléka se lžičkou cukru a špetkou soli a nechala vzejít kvásek. V misce jsem si smíchala mouku, zbytek cukru, vlažné mléko,…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 09:12
Retro okénko: Buřty v pivním těstíčku jsou uvnitř šťavnaté a na povrchu krásně křupavé
Remoska: Nezničitelná přenosná trouba stávala kdysi 180 Kčs a funguje dodnes. Špekáčky z ní jsou nepřekonatelné, říká chalupář z Rychleb
Původní pudink vypadal jako jelito. Ten práškový vymyslel britský chemik pro svou ženu