Tiramisu dezertík (Dělená strava podle LK - zvířata)
Recept ještě nebyl hodnocenTěsto: Kokosovou mouku, tvaroh, vejce a sůl rozmícháme v odměrce, necháme pár minut bobtnat a pak vyšleháme metličkou, nejlépe tyčového mixéru. Těsto má být polořídké,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Těsto: Kokosovou mouku, tvaroh, vejce a sůl rozmícháme v odměrce, necháme pár minut bobtnat a pak vyšleháme metličkou, nejlépe tyčového mixéru. Těsto má být polořídké,…
Uvaříme kávu, až zchladne, tak v ní namočíme po jednom cukrářské piškoty dáme je do formy. V misce rozmícháme tvaroh s oběma cukry a poté natřeme 1/3 na piškoty . Než…
Bílky s cukrem vyšleháme do husté pěny, postupně zlehka vmícháme žloutky a pudinky smíchané s práškem do pečiva. Těsto rozetřeme na vymazaný, moukou vysypaný plech a…
Jste milovníci kávy a nedokážete si bez ní představit den? Vyzkoušejte kávovníčky. Krásné cukroví s kávou, spojené jemným máslovým krémem a s čokoládovou polevou. Jistě…
Vyzkoušejte toto výborné, méně známé cukroví z křehkého těsta ochuceného kávou a lískovými ořechy. Vůně kávy propojuje všechny vrstvy, je obsažena i v máslové náplni a…
Vyzkoušejte toto výborné, méně známé cukroví z křehkého těsta ochuceného kávou a lískovými ořechy. Vůně kávy propojuje všechny vrstvy, je obsažena i v máslové náplni a…
1.Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny 2.Z bílků vyšleháme sníh 3.Do žloutků přidáme mascarpone,dobře promícháme a nakonec pomalu vmícháme našlehaný sníh 4.Piškoty…
Z mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme pudink.Do horkého přidáme horkou kávu, žloutek a kostku tvarohu. Ručním šlehačem ušleháme.Pak vmícháme strouhanou čokoládu,…
Ve sladké kuchyni existuje nespočet různých příchutí těst a polev. Jednou z nich je velmi oblíbená kávová. Jen ze dvou surovin si pak můžeme připravit kávovou polevu. Z…
Na suché pánvičce (s nepřilnavým povrchem) opražíme ovesné vločky spolu s jednou lžící třtin. cukru. Vychladlé pomeleme (rozmixujeme).Žloutky s Herou, medem, rumem,…
Celá vejce ušleháme s třtinovým cukrem, přidáme olej, mouku se sodou, sypkou kávu a vše vyšleháme. Těsto nalijeme do dortové formy, jejíž dno pokryjeme pečícím papírem.…
Pokud do moučníku přidáte vlašské ořechy, můžete se těšit na luxusní pochutnání. Ořechy dodají chuť i lehounkou křupavost. Doplňte ořechový korpus rolády ještě výborným…
Dobrých receptů není nikdy dost a proto si přidejte mezi své oblíbené i tento na kávové oválky. Jsou křehké, rozplývají se na jazyku a spojení kávy a čokolády způsobí,…
Výborné perníčky budou vaší odměnou za práci s přípravou tradičního cukroví popsaného dopodrobna v postupu receptu. Polevy umíchejte přesně podle receptury, budou…
1. Z bílků se špetkou soli vyšlehejte tuhý sníh. Žloutky s cukrem utřete do pěny, přidejte dvě lžíce teplé vody a tekutý med. Mouku, jedlou sodu a koření promíchejte a…
Obkreslíme dno dortové formy 23 cm široké 5x a vystřihneme. Zalijeme šálek silné kávy. Do mísy dáme celá vejce, ušleháme je do pěny a vmícháme do nich sůl, cukr,…
Těato: Z tohoto těsta se dělají kuličky které se obalují v cukru moučce pak se vtláčejí do formiček které jsou též vysypány cukrem moučkou.Vklepnutá hnízda se suší na…
Pokud nemáte zrovna upečeno a honí vás mlsná, není nic jednoduššího, než připravit rychlý osvěžující pohár. Piškoty prokapete kávou a spolu se zmrzlinou, jogurtem a…
Různé poháry patří k oblíbeným dezertům, můžete vyzkoušet i tyto krémové s intenzívnější karamelovou chutí. Příprava není náročná a poháry můžete podávat jak ve všední…
Žloutky utřeme s cukrem do pěny, přidáme kávu, oříšky, mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec zlehka vmícháme sníh z bílků. Těsto rozetřeme na tukem vymazaný a…
Žloutky utřeme nad párou s cukrem do pěny. Bílky vyšleháme do tuhého sněhu, též i šlehačku. Mascarpone vmícháme do žloutků, pak šlehačku a naposledy sníh. Formu vyložíme…
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
10 nejlepších postních jídel: Připravte si pučálku, jahelník, škubánky nebo grenadýrmarš!
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá dokonalou žemlovku na plech. S tvarohem a rumem chutná božsky!
Dokonalá huspenina jako ze zabijačky nahradí tlačenku. Potřebné suroviny koupíte za pár korun a snadno si ji uděláte i doma