Maková buchta ze směsi na Ciabattu v domácí pekárně
Recept ještě nebyl hodnocenDo pekárny dáme tekuté a sypké ingredience a zapneme program Toust (na pekárně Siesta - nevím, jak se to jmenuje na jiných pečkách)). Makovou náplň jsem dala hned před…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Do pekárny dáme tekuté a sypké ingredience a zapneme program Toust (na pekárně Siesta - nevím, jak se to jmenuje na jiných pečkách)). Makovou náplň jsem dala hned před…
Mouku smichame se susenym drozdim, cukrem a spetkou soli, rozklepneme vejce, prilijeme olej, vlazne mleko, zamichame, a vypracujeme testo, ktere nechame v teple vykynout…
Mouku dáme do mísy, do středu uděláme důlek, do kterého rozdrobíme droždí, nasypeme vanilkový cukr, přilijeme cca polovinu vlažného mléka a střed rozmícháme na řidší…
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, které dáme na plech (já měla 27x37cm), dlaní a prsty ho rovnoměrně roztlačíme na plechu a uděláme mu vysoké okraje (asi 2 cm…
S těstem mi pomohla pekárna, ale lze i klasicky: Droždí a cukr rozmícháme na kašičku, přidáme vlažné mléko, žloutky, kůru, vanilkový cukr a mouku promíchanou se solí.…
Mouku a sůl dáme do mísy, promícháme, uprostřed uděláme důlek, do kterého nadrobíme droždí, zasypeme vanilkovým cukrem a zalijeme troškou vlažné vody. Vše v důlku mírně…
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Domácí kuřecí nugety chutnají lépe než z fast foodu díky triku s mrazákem. Příprava je snadná, chuť vynikající
Meruňkový koláč je díky kefíru fantasticky vláčný a nadýchaný, meruňky dodají báječnou štavnatost a svěžest
Slavné omáčky: Espagnole vynese i obyčejný pokrm do nebeských výšin! Takhle ji dělají profíci