Kuřecí rychlovka v pikantním solamylovém těstíčku
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí prsa v těstíčku patří mezi velmi oblíbené rychlovky, které nikdy nezklamou. Ať už k rodinnému obědu nebo jako pohoštění na oslavě, vždy zmizí ze stolu velmi…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí prsa v těstíčku patří mezi velmi oblíbené rychlovky, které nikdy nezklamou. Ať už k rodinnému obědu nebo jako pohoštění na oslavě, vždy zmizí ze stolu velmi…
Rychlovka, když opravdu nemáme čas. Mraženou zeleninu rychle orestovat a přihodit k ní právě uvařené těstoviny dokáže i naprostý začátečník. Pokud se bez masa nelze…
Vše na marinádu smícháme v misce. Maso nakrájíme na nudličky a promícháme s marinádou. Na rozehřátem oleji opékáme a po chvíli přidáme pórek. Opékáme do změknutí masa.
Bulgur je lehce stravitelnou a výživnou obilovinou. Jakmile jej doplníme masem a zeleninou, máme v pár minutách plnohodnotné a syté jídlo. Takové, co můžeme podávat i v…
Jeden den nachystáte, dáte marinovat a další den už jen osmahnete. Rychleji to snad ani nejde. Jemné kuřecí maso namarinujete v zakysané smetaně a směsi koření, medu a…
Pokud hledáte tip na snadný a rychle hotový oběd, vyzkoušejte tyto nudle s kuřecím masem, houbami, paprikou a pórkem. Sladce vonící koření pěti vůní skvěle doplňuje chuť…
Výborná krkovice naložená přes noc v lehce pikantní marinádě a poté dlouze pečená v troubě se vám bude rozplývat na jazyku. Vychutnejte si ji s výpekem zahuštěným cibulí…
Řízek nemusí být jen klasický plátek masa obalený v trojobalu. Vyzkoušejte řízky po cikánsku - maso nakrájené na nudličky s cibulí a v pikantním těstíčku. Během chvilky…
Vepřové nudličky mohou mít spoustu podob. Tyto se zeleninou si můžeme připravit jako pikantní pokrm přidáním různého koření. Pro děti ale zvolíme omáčku méně ostrou s…
Podle chuti z uvedených surovin připravíme marinádu. Se solí opatrně, jelikož sójová omáčka i dijonská hořčice už slané jsou!Maso nakrájíme na "řízky" a naklepeme.…
Lehký salát, s čínským nádechem, je nejen vděčným obědem do práce, ale i večeří. Salát s restovaným kuřecím masem v zajímavě kořeněném těstíčku s lehce pikantním…
Měkká a šťavnatá žebírka s dokřupava opečenou kůrčičkou přímo lákají k obírání masa od kostí. Výborné chutě dosáhneme skvělou marinádou připravenou z piva, rajčatového…
Je velmi snadné si zamilovat maso krevet. Zvlášť pokud jsou připraveny v asijském stylu, výborně ochucené a velmi rychle uvařené. Když máte suroviny přichystány, je…
Podmáslí smícháme s utřeným česnekem a zbytkem přísad. Připravíme nádobu, ve která budeme maso péct.Stehna osolíme, opepříme a zalijeme připravenou marinádou. Necháme v…
V jednoduchosti je krása, to říkávaly už naše babičky i maminky. A měly rozhodně pravdu. Stačí například kousek kvalitního masa, základní chutě jako cibule a česnek. To…
Postup Maso nakrájíme na nudličky a lehce obalíme v Solamylu. Smícháme papriku, sójovou omáčku, chilli koření a mletý zázvor. Do této směsi naložíme maso a necháme…
Kuřecí řezanka je rychlou večeří, která bude do půlhodiny na stole a její přípravu zvládne i začátečník. Můžete zaimprovizovat a využít různé druhy zeleniny, které…
Výborné šťavnaté placky z hovězího masa, ochucené hořčicí a sójovou omáčkou, stačí chvíli osmažit, výpek dochutit pepřem a zjemnit smetanou a můžete podávat. Toto skvělé…
Tento pokrm spojuje šťavnaté kuřecí maso s osvěžující jogurtovou omáčkou a křupavými gnocchi. Zde gnocchi přidávají do pokrmu zvláštní chuť a jsou skvělou volbou pro ty,…
Hledáte tipy na rychlý a chutný oběd? Vyzkoušejte tyto kuřecí rarášky. Kuřecí maso nejprve marinujeme v těstíčku z piva, hořčice a sójové omáčky a pak smažíme. Rarášky v…
Pokud máte rádi asijskou kuchyni, jistě si oblíbíte recept na sečuánskou směs ala Čína. V seznamu surovin vás nečeká žádné větší překvapení a většinu věcí máme běžně…
Další ze skvělých marinád, která ochutí plátky vepřového plecka. Takto naložené nebude jistě maso fádní. Přidáme-li k hotovému masu vhodnou přílohu a čerstvý zeleninový…
Připravíme si játra, které trošku pokrájíme, v misce si smícháme mouku s grilovacím kořením a v tom vyválíme játra, hezky se obalí. Na pánev si nalijeme trochu oleje,…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Nejlepší broskvové moučníky: upečte si bublaninu, hrníčkovou buchtu nebo mini dortíčky!
Novoroční americká polévka: Patří do ní speciální fazole, díky chilli vločkám krásně zahřeje a zajistí vám i bohatství na celý rok
Čokoládové poleno podle slavného francouzského kuchaře Lignaca: Perfektní dezert chutná božsky, přitom není složitý