Pizza chleba - inspirováno Boubelindou
Recept ještě nebyl hodnocenSuroviny vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Droždí rozdrobíme na mouku. Před posledním mícháním přidáme zbylé suroviny. Pečeme na program klasik "normální",…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 981 kJ / 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,33 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 3,33 g |
– nenasycené | 16,67 g |
–– mononenasycené | 6,67 g |
–– polynenasycené | 10,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,33 g |
– cukry | 6,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Suroviny vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Droždí rozdrobíme na mouku. Před posledním mícháním přidáme zbylé suroviny. Pečeme na program klasik "normální",…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Šťavnatý fofr koláč plný jablek: Na přípravě úžasně vláčného a skořicí vonícího koláče je nejdelší škrábání jablek, hotový je za chvíli
Voňavé medvědí pracny ve třech variantách: Vynikající jsou nejen ty z lískových ořechů, ale i tatrankové nebo kokosové
Retro okénko: Kakaové Pikao původně sloužilo k ochucení nápojů a jedna tuba stála 3 Kčs