Rolky z krkovice s kysaným zelím
Recept ještě nebyl hodnocenPlátky krkovice naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou, poklademe plátky salámu, na něj dáme po dvou plátcích slaniny, položíme kysaného zelí, zelenou cibulku,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Plátky krkovice naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou, poklademe plátky salámu, na něj dáme po dvou plátcích slaniny, položíme kysaného zelí, zelenou cibulku,…
Nasládlá vydatná kaše vonící majoránkou a česnekem, zasypaná na talíři dozlatova osmaženou cibulkou. Přidáním libového plátku uzeného masa vykouzlíme výborný oběd pro…
4 chleby naskládáme do čtverce, obřízneme dle talířku, namažeme pařížským salátem a vrstvíme jednotlivá patra na sebe (přibližně asi 8pater na sebe - záleží, jak kdo ho…
Klasická polévka s párkem je velmi oblíbená. Párky, brambory a silný vývar tvoří výbornou chuť této polévky. Na závěr ji zjemníme smetanou a abychom ji dodali krásnou…
Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek a přidáme maso pokrájené na kostky, které osmahneme, okořeníme, přidáme protlak a podlijeme vodou. …
Španělský ptáček je tradičně plněný plátek masa. V tomto receptu však kousky kuřecího masa dusíme se surovinami, které se jinak skrývají v masovém závitku. Vše spolu…
Díl vepřové plece opláchneme a nakrájíme přes vlákno plátky o příslušné hmotnosti. Plátky rozklepeme doširoka a do středu položíme propláchnuté, okapané a překrájené…
Hledáte recept na výborný nedělní oběd pro celou rodinu? Připravte si tradiční roládu z vepřového masa podle našeho receptu. Je to klasika, která nikdy nezklame. Uvnitř…
Omáčky z hovězího masa patří mezi nejoblíbenější kvůli své bohaté chuti. Pokud dodržíte přípravu, odměnou vám bude silná šťáva a jemné maso. Třeba jako v tomto receptu,…
Chcete oživit vcelku fádní sekanou novými prvky? Naplňte ji vaječnou směsí, kvalitní uzeninou a kapií. Pak dobře upečte a servírujte s vhodnou přílohou. Práce navíc se…
Uspěchaný způsob života sebou přináší i recepty na maximální úsporu našeho času. Špagety s rajčatovou omáčkou si zvládnete připravit doma ze surovin, které zajisté…
Všechny ingredience pokrájíme na menší kousky a naložíme do pekáčku. Posypeme grilovacím kořením, přiměřeně osolíme, opepříme, zalejeme malým množstvím vody, promícháme…
Čočková polévka je sama o sobě velmi sytá. Přidáme-li do ní ale ještě nakrájenou klobásku a párky, kostičky brambor, a dochutíme ji hořčicí a kořením, hravě zastoupí…
Brambory, uzenina, cibule a koření - pár základních surovin, ze kterých můžete během chvilky uvařit vydatný pokrm. Ať už k obědu či večeři, bramborový guláš zasytí i…
1. Opláchnuté ledvinky odblaníme, podélně rozkrojíme, vyřízneme močovody, případně zbylý tuk a přes noc je namočíme do mléka. 2. Druhý den ledvinky propláchneme,…
Nejdříve natvrdo uvaříme jedno vejce, zchladíme a oloupeme. Rovněž v osolené vodě uvaříme propláchnutou rýži, ale mírně ji nedovaříme. Scedíme ji, zchladíme a necháme…
Namočenou čočku slijte, pokud nevsákla všechnu vodu. Zalijte zeleninovým vývarem, přidejte saturejku (hezky čočku navoní a odejme část nadýmavých látek) a na mírném varu…
Jednoduchou omáčku připravíme velmi snadno během chvilky. Jíšku zalijeme mlékem a vodou, povaříme a ochutíme párkem a bohatou dávkou česneku. Omáčka se hodí například k…
Téměř všechny ingredience si nakrájíme na kolečka, nebo malé kousky. Maso naklepat, posolit, opaprikovat, opepřit, zasypeme kořením na steaky, popatláme utřeným česnekem…
Jednoduchý recept, pokud jste si uvařili více čočky, do nějakého jiného pokrmu a zbyla. Krátkým dochucením, přidáním nějakého dobrého párku si můžete do pár minut…
Vepřovou pečeni převážeme motouzem, tak aby udržela kulatý tvar. Připravíme debrecínské párky, které dáme zmrazit (lépe se tak bude pečeně plnit). Do převázané vepřové…
Takto připravené párečky známe většinou obalené v listovém těstě. Toto v lednici kynuté pizzové těsto má tu výhodu, že zůstane déle čerstvé a dodá párečkům ještě další…
V hrnci rozpustíme sádlo a necháme nadrobno nakrájenou cibulku zesklovatět. Přidáme na kolečka nakrájené párky a necháme chvilku osmažit. Zasypeme moukou a paprikou a…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Jednoduché pohoštění na párty: Dortová lízátka pro malé, falešný tatarák pro velké
Pečeme s Ivou: Čerstvě upečené vanilkové makovky před rodinou nezatajíte. Vždy se prozradí silnou a lákavou vůní vanilky
Připomeňte si legendární Babicovy hlášky: Mozzarella bez zápachu, japonskej šafrán i tvrdý játro asi nikdy nezestárnou!